Nejlepší odpověď
JežíšKristus

Autoforum je snůška keců. Něco jako Parlamentní listy, ale se zaměřením na auta. Lidé na Facebooku se pravidelně jejim článkům vysmívají. Jsou velmi tendenční a jsou zaujatí proti elektromobilům.
K otázce: Spalovací motory určitě odejdou. Nehledě zda je nahradí elektřina, vodík, či cokoliv jiného, dnes jde o zastaralou technologii, a pokrok nezastavíš.

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?aliendrone, Pepa25 Nahlásit

Další odpovědi
aliendrone

Uměle vytvořený problém motorů na tzv. fosilní paliva podle mne časem odezní, až bude účelu dosaženo. Což ovšem neznamená, že k jejich zákazu nedojde a pokud vím, tak zloUnie plánuje zákaz u automobilů s těmito motory na rok 2035 (jestli to už schválili nwm). :(

Je tudíž možné, že dojde nakonec i na ten vodík, přestože má tato technologie zatím velké problémy (podobně jako elektromobily, funguje dobře NA PAPÍŘE, reálné výsledky jsou přinejmenším diskutabilní – rentabilita, CELKOVÝ elkologický přínos atd.)

JežíšKristus>>> :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NOMINACE!!!
Musím uznat, že to: „Lidé na Facebooku se pravidelně jejim článkům vysmívají.“ mě MOHUTNĚ rozesmálo. Nemohl bys příště vybrat nějakou méně vtipnou (nicméně inteligencí rovnocennou) skupinu? Třeba chovance PN Dobřany? ;) :D

0 Nominace Nahlásit

anonym

Ano, zdroje nerostných surovin nejsou nekonečné. Vyvíjení nových technologií je, dovolím si tvrdit, nutnost k přežití lidstva.

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Dříve, či později ano.

0 Nominace Nahlásit

vernon

Ne…

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Cvrčák

JK hlavně není schopen akceptovat jiné protichůdné názory, takže jeho bych se taky moc nezastával. Snad ještě lidé mají nárok tvrdit svůj názor na využití fosilních paliv (jejich případné eliminace) nebo na elektromobily. Kdo nefandí zelené politice nerovná se dezinformátor a člověk, co má jenom „kecy“. Ale co čekat od liberálů – jen my máme pravdu, že?

před 1084 dny Odpovědět Nahlásit
Pepa25

Neřeším člověka, ale názory: pokud s ním souhlasím, tak má ode mě palec JK i aliendrone, pokud kterýkoliv z nich napíše blbost, tak se v diskusi ozvu.

Pepa25

aliendrone: ano, otázka JK si zaslouží nominaci – a ta vaše možná nahlášení, navážet se v odpovědích do druhých je nejen trapné, ale i proti pravidlům

aliendrone

Pepa25>>> No, já v skrytu duše doufal, že spíš od JK dostanu pojeb za nedostatek chápání ohledně ironie… ;) :D :D

OTÁZKA? A jaká? :o ;) No, kulomet je jistota-ta-ta-ta, takže:

Tímto odvolávám co jsem napsal v odpovědi a slibuji, že jsem neměl v úmyslu se dotknout ani Vás či Vašich FB přátel nebo kohokoliv jiného na FB a to ani špičkou boty, natož jakkoliv jinak. Veškeré jiné výklady mého výroku jsou SPEKULATIVNÍ a čistě NÁHODNÉ. Čestný špionýrský! Spokojen? :)

Pepa25

Odpověd sire, ne otázka, mea culpa. A psaný projev o člověku říká víc, než si myslíte, takže tu máme poměrně plastický obrázek 😉.

před 1083 dny Odpovědět Nahlásit
Cvrčák

Tímto prohlašuji, že naopak kvituji a jsem rád, že tento web je inkluzivní, že jsme si všichni rovni, a že pravd a láska konečně zvítězila nad lží a nenávistí.

Nový příspěvek