Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1084 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Autoforum je snůška keců. Něco jako Parlamentní listy, ale se
zaměřením na auta. Lidé na Facebooku se pravidelně jejim článkům
vysmívají. Jsou velmi tendenční a jsou zaujatí proti elektromobilům.
K otázce: Spalovací motory určitě odejdou. Nehledě zda je nahradí
elektřina, vodík, či cokoliv jiného, dnes jde o zastaralou technologii, a
pokrok nezastavíš.
2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?aliendrone, Pepa25 Nahlásit |
Uměle vytvořený problém motorů na tzv. fosilní paliva podle mne časem odezní, až bude účelu dosaženo. Což ovšem neznamená, že k jejich zákazu nedojde a pokud vím, tak zloUnie plánuje zákaz u automobilů s těmito motory na rok 2035 (jestli to už schválili nwm). :(
Je tudíž možné, že dojde nakonec i na ten vodík, přestože má tato technologie zatím velké problémy (podobně jako elektromobily, funguje dobře NA PAPÍŘE, reálné výsledky jsou přinejmenším diskutabilní – rentabilita, CELKOVÝ elkologický přínos atd.)
JežíšKristus>>> :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NOMINACE!!!
Musím uznat, že to: „Lidé na Facebooku se pravidelně jejim článkům
vysmívají.“ mě MOHUTNĚ rozesmálo. Nemohl bys příště vybrat nějakou
méně vtipnou (nicméně inteligencí rovnocennou) skupinu? Třeba chovance PN
Dobřany? ;) :D
0 Nominace Nahlásit |
Ano, zdroje nerostných surovin nejsou nekonečné. Vyvíjení nových technologií je, dovolím si tvrdit, nutnost k přežití lidstva.
2Kdo udělil odpovědi palec? Beno, JežíšKristus
před 1084 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dříve, či později ano.
1Kdo udělil odpovědi palec? JežíšKristus
před 1084 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
JK hlavně není schopen akceptovat jiné protichůdné názory, takže jeho bych se taky moc nezastával. Snad ještě lidé mají nárok tvrdit svůj názor na využití fosilních paliv (jejich případné eliminace) nebo na elektromobily. Kdo nefandí zelené politice nerovná se dezinformátor a člověk, co má jenom „kecy“. Ale co čekat od liberálů – jen my máme pravdu, že?
Neřeším člověka, ale názory: pokud s ním souhlasím, tak má ode mě palec JK i aliendrone, pokud kterýkoliv z nich napíše blbost, tak se v diskusi ozvu.
aliendrone: ano, otázka JK si zaslouží nominaci – a ta vaše možná nahlášení, navážet se v odpovědích do druhých je nejen trapné, ale i proti pravidlům
Pepa25>>> No, já v skrytu duše doufal, že spíš od JK dostanu pojeb za nedostatek chápání ohledně ironie… ;) :D :D
OTÁZKA? A jaká? :o ;) No, kulomet je jistota-ta-ta-ta, takže:
Tímto odvolávám co jsem napsal v odpovědi a slibuji, že jsem neměl v úmyslu se dotknout ani Vás či Vašich FB přátel nebo kohokoliv jiného na FB a to ani špičkou boty, natož jakkoliv jinak. Veškeré jiné výklady mého výroku jsou SPEKULATIVNÍ a čistě NÁHODNÉ. Čestný špionýrský! Spokojen? :)
Odpověd sire, ne otázka, mea culpa. A psaný projev o člověku říká víc, než si myslíte, takže tu máme poměrně plastický obrázek 😉.
Tímto prohlašuji, že naopak kvituji a jsem rád, že tento web je inkluzivní, že jsme si všichni rovni, a že pravd a láska konečně zvítězila nad lží a nenávistí.