Klárisss_

Dostanu se na střední školu s trojkama?

Dobrý den chci se zeptat jestli je možné že by mě vzali na střední školu obor sociální činnost když jsem mám trojky

Zajímavá 0 před 674 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Drap

Pokud zvládneš přijímačky a vezmou tě, tak ano.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Tohle se tu řeší ob den. Zeptej se na té škole…Tady není školní mluvčí.
A ve veřejném prostoru píšeme „s trojkami“, ne jako vidlák.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Mravenec

Přijímací zkoušky jsou směrodatné. Kdybys takový dotaz zadala do vyhledavače, vyjede ti asi 353 120 podobných dotazů.

0 Nominace Nahlásit

Randomčlověk

Včera se to řešilo… dneska se to řeší… zítra se to bude řešit… a pořád všichni dokola odpovídají, že záleží na tom, jak dopadnou přijímačky… a další den se objeví stejná otázka.

0 Nominace Nahlásit

da ny

Nikdo tady nemá křišťálovou kouli.
Příliš mnoho rozhodujících faktorů.
Přijí mací zkoušky\, záleží na tom, jak bude vysoký zájem. Kolik žáků s úspěšně vykonanými přijímacími zkouškami, bude mít lepší prospěch než ty. Mám dojem, že letos vycházejí silnější ročníky (vyšší počet a školy se nemusí spokojit s těmi s „horšími známkami“.
V oboru je širší uplatnění, nevím, jakou máš představu o tom, co budeš (chtít/moci) dělat.
Na práci v přímé obsluze ve zdravotnictví a sociálních zařízeních „stačí“ i výuční list. Pak rekvalifikační kurz na ÚP. Někteří zaměstnavatelé uchazeče přijmou, proškolí a kurz zajistí sami. Práce je náročná, ve směnném provozu (svátky i pátky). Těch !kancelářských sil“ není taková potřeba a přednost mívají s VOŠ, a VŠ (prvního stupně, tedy Bc.). Podobné je to u asistentů pedagoga.
Tento obor je na zdravotnických školách, pedagogických (státních, církevních/do­tovaných státem i na soukromých/školné platí rodiče).

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
da ny

Pro představu, v odkazu jsou druhy sociálních služeb (možná budoucí, pracovní uplatnění , kromě toho poradenství je poptávka vysoká a vždy bude…)- V 15 letech někdy člověk neví, do čeho jde. 😉
šance je a pokusů může být několik.....
https://www.mpsv­.cz/socialni-sluzby-1

Filip84

Mravenec: Je to troll, jako, ostatně, každý den.

Mravenec

Že to někoho baví, denně zakládat maily a účty…

Filip84

Mravenec: To nepochopíš. Pochopíš jednoho, nebo druhého, Rokia, prostě pacienta s hlavou? Oni to mají v hlavě „jinak“, hodně „jinak“! 😅

Nový příspěvek