zjentek

Existuje server (bazar), kde by bylo možné NAJEDNOU vložit všechny tituly prodávaných knih?

zATÍM JEN VIDÍM, ŽE MOHU JEDNOTLIVĚ VKLÁDAT (sakra caps) …jednotlivé tituly k prodeji + foto. Tak to bych měl práci tak do Vánoc.

Představa je taková: vypíši jen titul a autora. Cena bude u všech jednotná. Čili nabídka bude mít formu seznamu. Nebo několika málo seznamů. Např. seznam titulů po 30kč a další seznam řekněme po 80 kč.
_____________­_________
Led, děkuji.
Nemám v plánu prodávat překupníkům, ale přímo čtenáři. Co v takovém případě? (Stejná situace.)

Zajímavá 0 před 748 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
led

Na stránke antikvariátov táto možnosť je. Prípadne si nájdete kontakt pre email a pošlete im zoznam ako list. Môžete si tam dohodnúť aj spôsob dodávke kníh. Niektorí prídu k vám domov, ak je kníh veľa a vybraté knihy si rovno odvezú…
V prípade emailu stačí opísať ISBN kód, napríklad ISBN 80–89227-xx-x podľa ktorého vedia presne o akú knihu ide. Nachádza sa väčšinou vzadu/vpredu pri tiráži (informácie o knihe a tlači). Prvé číslo 80 označuje štát vydania (ČR a SR)
ISBN – Medzinárodné štandardné číslo knihy https://sk.wi­kipedia.org/wi­ki/Medzin%C3%A1rod­n%C3%A9_%C5%A1tan­dardn%C3%A9_%C4­%8D%C3%ADslo_kni­hy

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
led

zjentek, prepáčte, že som vás zaradila medzi ženy, ale takéto myslenie som nečakala práve od vás. Ozaj tak vy poznáte osobne toľko čitateľov na odkúpenie vašej megaknižnice?

led

Nebuďte naivná, brak od vás nekúpia a cenné knihy väčšinou chcú vidieť. Preto som vám navrhla antikvariáty. Na niektorých stránkach antikvariátov po vložení IBANu do okienka vám ukáže predajnosť a antikvariátnu cenu. Ja som si takto preverovala niektoré knihy zo svojej knižnice. Je to spoľahlivejšie.
Dnes už málo ľudí kupuje knihy na diaľku a fajnšmekri si ich chcú „chytiť do ruky a zvážiť“.

Nový příspěvek