Za minulého režimu jsme cestovali po Ukrajině a tam v obchodech jsme viděli spoustu rajských naložených vcelku v 5 litrových lahvích. Prý si takto nakládají (asi mléčným kvasením) rajské na zimu. Máme tento rok nadúrodu rajských (normálních, i divokých) a chtěli by jsme si je takto naložit. Nemohu ale nikde najít návod, jak na to. Poradí někdo? Díky, Pavel
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, EKSOT123, JamesCZ před 1928 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Před 2 dny jsme mluvila se známou,. která takto rajčata nakládá. Řekla mně, že stejně jako kvašáky – přidává kopr, křen, vinný list., koření, sůl.
Protože nebudu rajčata nakládat,. nevěnovala jsem receptu větší pozornost – pokud jde o množství soli.Znám jen u okurek. t.
Našla jsem recept, v ukrajinštině, rajčata – mléčné kvašení.
Když využijete překladač,. recept je srozumitelný.
https://ecoohotnadzor31.ru/uk/sour-tomatoes-in-jars-sour-tomatoes-recipes.html
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Pro annas: mockrát díky za odpověď a link na recept. Potěšila jste nás velmi a ještě dnes jdeme některý způsob vyzkoušet. Ještě jednou dík, Pavel
Známá mně slíbila, že mně dá sklenici na ochutnání. Myslím si, že si pochutnám, protože kvašáky miluji.
Drap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |