Avatar uživatele
orestez

Jak přefiltrovat nálev z mleté skořice?

Zajímavá 0 před 2159 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
nyjono

Papírový kávový filtr (třeba má soused). Nebo látkový kapesník (čistý:-) ) nebo látková utěrka. Popř. jiný kousek tenké vhodné làtky.
Ta se pak vypere.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Bez chemického nádobíčka a filtračního papíru je nutno improvizovat. Zkusil bych to přes papírovou utěrku nebo vatu ve velké nálevce nebo cedníku.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
orestez

Konzistence vývaru je soplovitě rosolovitá. To těžko leze přes sítko.

před 2158 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Myslím, že kdyby se mírně zahřál, tak by byl krásně tekutý.

před 2158 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
aliendrone

Přesně tak!

před 2158 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
orestez

Byl jste někdy ve své kuchyni?

před 2159 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Pokud ta otázka patří mně, pak odpovídám: ano, v kuchyni jsem denně a jsem dobrý kuchař a taky VŠ chemik.

před 2159 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek