https://prirodajelek.cz/pred-spanim-smichejte-sul-cukr/2016/06/23/2/
píšou: – smíchat sůl s cukrem a nasypat je do vyvařené
sklenice.
jak je to myšlený, co mám přesně se sklenici udělat? a nezapomněli tam
uvést vodu? nebo tu sůl a cukr prostě jen smíchám?
ps: ještě by mě zajímalo proč tu sklenici musím vyvařit ?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Západ před 2314 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Proč by měli zapomenout na vodu? Voda tam žádná nepříjde! Co je vyvařená sklenice, je jasné. Vezmeš sklenici, dáš ji do vody. Vhodné je na dno dát útěrku, a přivedeš do varu. Potom becháš vyschnout a sypeš směs. Lze vyvařit i v páče.
0 Nominace Nahlásit |
Cukr se solí Vám snad neuškodí, ale všechno, co končí podobně
jako tento nadpis (Výsledek je neuvěřitelný!), byste měl vynechávat.
Jsou to různě posbírané „senzace“, které nikomu nijak nepomohou.
Vyvařená sklenice = sklenice úplně ponořená v hrnci s vodou
se přivede k varu a nechá ± 10–15 minut vařit na mírném plameni.
Pozor, nehodí se pro všechny typy skla. Můžete použít sklenici
od zavařeniny, dětské přesnídávky apod.
0 Nominace Nahlásit |
1/ Se domnívám, že je to nesmysl, běžně se stravující člověk má
v potravě cukru i soli dostatek až nadbytek.
2/ Vyvařovat sklenici se mi jeví být zbytečné, sůl i cukr mají samy
o sobě konzervační účinky a nepodléhají zkáze.
0 Nominace Nahlásit |
Píšou „vyvařené“. To není totéž, co sterilizace. Jinak bych vzal sklenici, dal ji do hrnce s vodou a prohnal to varem.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 574 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |