Odpoveď byla označena jako užitečná
To, co mám rád..
Tady u nás v restauraci, pec na dřevo.. ne v těch rádoby pizzerkach, kde
mají mokré pizzy z elektrické pece…
4.smetana, mozzarella, kuřecí maso,brusinky..
Ty pálivé, s téma jsem raději skončil..
V jedné pizzerce to opravdu přehnali… Vyhodili jsme objednávku za
pětikilo..
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?jirka F Nahlásit |
Nejsem milovníkem pizzy. Když se u nás začaly pizzy prodávat, vyzkoušela jsem ji, nevím, o který druh šlo, ale požádala jsem, aby mně přidali něco pálivého.
Po dlouhé době jsem si koupila pizzu s tvarůžky a se šunkou, ale i když jsem požádala o pikantní kečup, moc jsem si nepochutnala.
Už si dlóoho pizzu nekoupím.
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy v životě jsem nejedl pálivou pizzu. Ochutnal jsem už šunkovou, tuňákovou a žampiónovou pizzu, ale pokud jde o pálivé pizzy, tak těm neholduji.
0 Nominace Nahlásit |
Takovou, co jsem si udělal doma sám: romadúr, šunka, tatarka, rajčata a feferonky. To bylo dílo! Ještě druhého dne mě pálila pudel.
0 Nominace Nahlásit |
@Mp2:Moje řeč jednou jsem byl také v nějaké restauraci a též to přehnali z pálivostí a málem jsem zařekl pálivé pizzy jak to bylo hrozný.
Drap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |