Avatar uživatele
kazmic

Jakto, že je u nás majonéza v chladících regálech a v Polsku na těch normálních?

Jinak v ČR jsem viděl max. 10 % žloutků ve složení, v Polsku je 15 %, cena poloviční a chuť vás vystřelí do nebe

Zajímavá 0 před 458 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Ametyst

Podle mého názoru v ČR nevěří nikdo v kvalitu, ba ani výrobci a prodejci. Pokud se v Polsku zboží točí, protože zákazníci mohou nakupovat za přiměřené ceny, v ČR se nakupuje málo, zboží za přemrštěné ceny zůstává v regálech = raději v chladicích boxech. 100 Kč za sklenici majonézy je výsměch.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
cochee

Důležité je samozřejmě dodržet pokyn výrobce o teplotě skladování – je na etiketě. Pokud ale ty polské mají uvedenu pokojovou a vyšší teplotu, pro mě osobně by mohly mít obsah třeba padesát % žloutků a chuť splňující Mišelinské nároky, ale pro mě to bude indikace nekupovat – napumpováno (ještě více než u nás) chemickými sračkami pro konzervační účely. Pokud ale polské mají být taky v chladu, rovněž bych nekupoval, prodejce nedodržuje pokyn pro skladování.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek