Podle mého názoru v ČR nevěří nikdo v kvalitu, ba ani výrobci a prodejci. Pokud se v Polsku zboží točí, protože zákazníci mohou nakupovat za přiměřené ceny, v ČR se nakupuje málo, zboží za přemrštěné ceny zůstává v regálech = raději v chladicích boxech. 100 Kč za sklenici majonézy je výsměch.
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 457 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Důležité je samozřejmě dodržet pokyn výrobce o teplotě skladování – je na etiketě. Pokud ale ty polské mají uvedenu pokojovou a vyšší teplotu, pro mě osobně by mohly mít obsah třeba padesát % žloutků a chuť splňující Mišelinské nároky, ale pro mě to bude indikace nekupovat – napumpováno (ještě více než u nás) chemickými sračkami pro konzervační účely. Pokud ale polské mají být taky v chladu, rovněž bych nekupoval, prodejce nedodržuje pokyn pro skladování.
0
před 455 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |