Kelt

Je možné se dostat zpět na svůj podnikový mail?

Mám samozřejmě vlastní mail, ale když jsem v nějakém podniku pracoval, tak jsem měl podnikový mail. Takže kdybych si na tu adresu napsal a heslem to otevřel, tak mám ty zprávy k dispozici. A to, zda podnik existuje by nemělo být rozhodující. Nebo je to už nedostupné? Děkuji.

Zajímavá 0 před 1304 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
autacek

Pokud to umožní správce podnikového systému, tak to není problém.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Pepa25

Ne, není. Správce sítě účty bývalých zaměstnanců ruší (tedy aspoň by měl). Můžete si zkusit na bývalou adresu poslat email – měl by se vám vrátit jako nedoručitelný …

0 Nominace Nahlásit

Dochy

Obvykle ne. Ve firmě na to bývají pravidla. Obvykle po ukončení pracovního poměru správce zablokuje daný účet a po nějaké době jej i smaže. Teoreticky se dá dohodnout nějaké zpřístupnění, ale zpravidla pro to není důvod a firmě by se nejspíš nelíbilo aby „kdekdo“ mohl komunikovat z firemní adresy.

0 Nominace Nahlásit

Justin1

Záleží na tom, jak firma naloží s tvou mailovou schránkou potom, co tam přestaneš pracovat. Myslím, že obvykle se to dělá tak, že když tam přestaneš pracovat, tak se tvoje mailová schránka a tvůj uživatelský účet po nějaké době zruší.

0 Nominace Nahlásit

xiperio

Pokud máte přihlašovací údaje, tak to zkuste. Když se to nepodaří, tak buď je změnili nebo email zrušili.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1163 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek