Mám samozřejmě vlastní mail, ale když jsem v nějakém podniku pracoval, tak jsem měl podnikový mail. Takže kdybych si na tu adresu napsal a heslem to otevřel, tak mám ty zprávy k dispozici. A to, zda podnik existuje by nemělo být rozhodující. Nebo je to už nedostupné? Děkuji.
Zajímavá 0 před 1304 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ne, není. Správce sítě účty bývalých zaměstnanců ruší (tedy aspoň by měl). Můžete si zkusit na bývalou adresu poslat email – měl by se vám vrátit jako nedoručitelný …
0 Nominace Nahlásit |
Obvykle ne. Ve firmě na to bývají pravidla. Obvykle po ukončení pracovního poměru správce zablokuje daný účet a po nějaké době jej i smaže. Teoreticky se dá dohodnout nějaké zpřístupnění, ale zpravidla pro to není důvod a firmě by se nejspíš nelíbilo aby „kdekdo“ mohl komunikovat z firemní adresy.
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom, jak firma naloží s tvou mailovou schránkou potom, co tam přestaneš pracovat. Myslím, že obvykle se to dělá tak, že když tam přestaneš pracovat, tak se tvoje mailová schránka a tvůj uživatelský účet po nějaké době zruší.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud máte přihlašovací údaje, tak to zkuste. Když se to nepodaří, tak buď je změnili nebo email zrušili.
0 Nominace Nahlásit |
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |
Dochy | 725 |
Software |