Ano, najdi si na netu „poševní sekret“.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3912 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka, na ktorú muži hľadajú odpoveď už od stvorenia Evy
Prvý, kto položil túto otázku bol, nie ako by ste si mysleli, prvý Adam,
ale večný motor nespokojnosti, hľadania i prezliekač vonkajších podôb
Veľký pokušiteľ, čo odtrhol jablko zo Stromu poznania…
0 Nominace Nahlásit |
A nekterá má ten sekret pruhledný a jiná bílý(a té muzes uspesne
predstírat orgasmus – na nic neprijde:-)). Ale je dobre, ze se
informujes – patrí to ke vzdelání…:)
Takze az jí ho tam dás, tak první 3 az 5× velmi pomalu---a pak uz
muzes…:-):-)
0 Nominace Nahlásit |
Jaké prosím doma používáte? Nebo spíš s jakými máte zkušenost? Mají tam ty na delší výdrž, tak by mě zajímalo, jak fungují? Díky moc.
Ty na delší výdrž jsou super. Ale já osobně tam kupuju lubrikant hlavně pro sebe. Mají tam pro ženy ty stimulační a musím říct, že ty jsou teda parádní.
Heeej, taky mame přesně tyhle dva lubrikanty a jako musím říct, že dohromady je s nima sex fakt parádní. Pro mě osobně třeba hodně intenzívní.
Jaký přesně to je :) Nebo teda spíš, jaký přesně sis vybrala ty? Taky je tam beru, tak by mě zajímalo, s čím jsi spokojená ty :)
My kupujeme pro chlapa na delší výdrž a na lepší erekci a já si kupuju ten stimulační :) A musím říct, že všechny, co jsme zkusili, jsou super.
Nooo, taky je máme oba… a musím říct, že když se oba skloubí, tak ten sex stojí faaakt za to :)
Hele, na e-kondomy mají ty stimulační lubrikanty pro ženy. Ty jsou naprosto senzační, určitě si ho kup. Stojí za vyzkoušení.
No, my je kupujeme. Sem tam je použijeme, je to docela příjemná změna. Na e.kondomy tu nabídku mají senzační, širokou, stačí si vybrat.
Ahoj, my kupujeme kombinaci lubrikantu na zuzení vaginy a pro delší výdrž. A je to super :) Fakt doporučuju.
Ahojky, dotaz… Kde kupujete lubrikanty? Doma na nich ujíždíme a rádi s nima experimentujeme… Tak hledám shop, kde mají veliký výběr…
Ahoj, na netu, konkrétně tady https://e-kondomy.cz/. Mají tam neskutečnou nabídku těch lubrikantů :)
Drap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 714 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |