Další odpověď
Ty bys jedl takový chleba? Já ne, to si raději upeču čerstvý. Suchý chleba jsem dával rozmočený prasatům.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, protože...
Docela tomu věřím, ale je to zbytečně složité. Nakrájený chleba dám v mikrotenovém pytlíku do mrazáku a mám nejmíň na 14 dní vystaráno. Po pomalém rozmrazení při pokojové teplotě je jako čerstvý. Krajíc po 15 vteřinách v MW taky.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Ano, protože...
Změkne a rozbředne… Běžná praktika pro skrmování suchého pečiva. Nemyslím, že bys to chtěl zkoušet sám.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, protože...
Ano, měkkost mu to navrátí, ale do nepoživatelné podoby. Když jsme mívali prasata, tam šlichtu z rozmočeného starého pečiva měla ráda. Nyní staré tvrdé pečivo dávám králíkům.
0
před 1474 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
annas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2638 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1349 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1066 | |
Kelt | 1007 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |