Prosím pište do SZ. V nich Vám sdělím podrobnosti. Děkuji
Posunuji otázku nahoru.
Upravil/a: Viktorie II.
Zajímavá 0 před 1167 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na Facebooku si v nastavení najdeš vše, co potřebuješ (pokud ti hlava normálně funguje). Zvládnul jsem to i já a to už jsem byl v důchodovém věku.
0 Nominace Nahlásit |
Ne, nikdo takový tady nejspíš není.
Tady lidé odpovídají veřejně na veřejně položené otázky. Se
soukromými otázkami se obraťte na své známé, nebo třeba na
zpovědnici.
0
před 1167 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli jste si vážený Dochy nevšiml mé podotázky: Prosím pište do SZ.
V nich Vám sdělím podrobnosti.
Měla bych se tady rozepisovat, aby mi kdekdo odepsal, že mám hledat
jinde?
Kolik krve už máte za smazané otázky. Vy jste mi tady parta, to vám
tedy povím.
Tenhle servr na tento typ úloh zkrátka není. Má jiné určení, což je popsáno v pravidlech a kodexu. „Prosím pište do SZ“ není žádná podotázka. To je prosím žádost. Celý server je založen na tom, že se někdo veřejně zeptá a dostane veřejně odpověď, kterou vidí všichni a která zde zůstane zaarchivovaná a přístupná na věčné časy a nikdy jinak.
Krev za smazané otázky? Tak to asi nechápu. Obvykle nemusím každý ortel podepisovat krví. Pár jsem jich smazal (nechal smazat), ale zpravidla musí být ještě o chlup hůře zacílená než ta Vaše. Chcete odpověď na svou otázku? OK, máte ji mít.
Proč SZ? Polož konkrétní otázku a možná na ní dostaneš odpověď. Neúkoluj nás, co a kam máme psát.
Tak ji nikam neposunuj. Pokud nenapíšeš co potřebuješ, těžko se někdo ozve. Pokud potřebuješ pomoct, zkus help od FB, nebo nějaké stránky, které jsou na diskuse nebo zprostředkování pomoci zaměřené. Tohle je adept na smazání.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |
Dochy | 725 |
Software |
Hardware |