Na všech obalech, co jsou k dostání v běžně v obchodě je
napsané – vyrobeno z cukrové třtiny.
Přesto si myslím, že tam rozdíly jsou.
Jak tedy poznám, který z dostupných je ten lepší?
A ano, otázku Complexe mám přečtenou i s odpovědí a odkazem.
Zajímavá 0 před 1944 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já se domnívám, že každý kvalitně rafinovaný, tedy co nejbělejší. Hnědý cukr obsahuje zbytky melasy.
0 Nominace Nahlásit |
Těžko říct. Osobně si myslím, že kvalitní třtinový cukr na našem trhu ani není. Kdysi jsem hledal po „zdravých výživách“, ale bez úspěchu. samej podvod. Jde o to, že na bývalým východě se obchodníci snaží krmit stále jinak, než na západě. Krmit se na úkor zákazníka. Na druhou stranu, na trhu je dnes pestrá paleta zvláštních cukrů, k dostání jsou i vyjímečné cukry, na rozdíl od třtiny. Například xylitol je zajímavý a chutný cukr pro zpestření. Jde o březový cukr, který je vyráběn z kůry stromů, zřídkakdy však z břízy! (;
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší je obarvený a prodávaný jako třtinový
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 1944 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |