zjentek

Mohu si na svůj YT kanál veřejně umístit rozličná „shorts“, které jsem sestříhal z oblíbených, veřejně dostupných videí?

Například mě baví atletika, tanec a střelba tak si z dostupných videí na internetu stříhám zajímavé momenty ze závodů a soutěží pro svá YT Shorts, kde si je také umisťuji (hypoteticky).

(Abych druhým šetřil čas, odpovím si za Elkona: „Nebuď líný natáček si svá vlastní videa, bez autorských práv nemůžeš nic, to ví i ten hlupák ze střední odborné.“)

Zajímavá 0 před 667 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
elkon

Odpověděl sis sám i když já jsem nepoužil hlupák ze střední. Ale hlupák je ten, kdo se ptá na věci, které už se zde vyskytovaly. A ten kdo používá hlavu dobře ví, že bez svolení autora nelze nic.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Elkon tak nahoď link které věci se kde vyskytovaly! Nebo snad předpokládáš, že co tady stihneš zaregistrovat ty, to tady zákonitě musí zaregistrovat každý uživatel? Nevím co to máš za nemoc, ale lenost to určitě nebude, dlouhosáhle druhým vysvětlovat, jak jsou líní a jinak postižení, místo abys quickly nadhodil link a nekafral (stejně tady jinak než odkazem odpovědět nedokážeš).

Nový příspěvek