Zajímá mě především Bazos.cz kde mám něco vyhlídnutého, ale je to daleko, že se nevyplatí proto zajet. Nemám žádnou jistotu, že půjde domluvit dobírka, ale i tak mě bych rád viděl nějaké zkušenosti jestli to co vám někdo zaslal třeba i za pár tisíc bylo opravdu to co jste chtěli? S Aukro.cz mám vždy dobrou zkušenost, ale tam je dost vymakané z hlediska hodnocení od ostatních. Upřímně jsem se jednou spálil a to v případě kdy jsem najivně zaplatil na Bazosi pár tisíc předem za grafickou kartou do počítače, která se mi tehdy hodila a to předem na účet. Po pár výmluvách proč to ještě nepřišlo se úplně ztratila možnost kontaktovat tu osobu (o které jsem vlastně vůbec neměl žádné údaje).. Na policajty to nebylo, zbytečné nervy a nejistý výsledek, ale za to setsakra poučení, že nikdy neplatit nic předem pokud to není vyloženě solidní člověk. Holt přišel jsem o pár tisíc, ale zato mám doživotní zkušenost co příště rozhodně a nikdy znovu neudělat.
Zajímavá 0 před 771 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Posílám na dobírku běžné a no problem. I něco kupuji a občas zaplatím předem, ale nejsou to tisicove částky. Pokud někdo nechce převzít, tak ho upozorním, že mu to ukládá zakon jako povinnost.
Upravil/a: df
0
před 771 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Využívám velmi málo, ale doposud jsem měl vždy jen dobrou zkušenost.
0
před 771 dny
|
0 Nominace Nahlásit |