sunnyikr

Příjmou mě na SŠ?

Dobrý dem, mám dotaz.
Na SŠ mě vzali teď jsem v 2. pol 9 třídy. Ale dostanu 3 pětky. SŠ je Učňák. Vezmou mě i když dostanu 3 pětky nebo mě nepříjmou? díky

Zajímavá 0 před 154 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Drap

Pokud tě vzali, tak tam jsi. Pokud má škola v podmínkách, že musíš mít ukončené základní vzdělání, tak tě nevezmou azřejmě budeš opakovat ZŠ

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Tady je věštírna? Nebo jak my to máme vědět?

Snad jsi se seznámil, jako občan pilný, oddaný trůnu a vůbec fajn chlap, s kompletními podmínkami přijetí ke studiu ne? Tak to, snad, víš, ne? 🙄

Samozřejmě, že tě nevezmou, na to se nemusíš ptát – sakra, proč by tě měl někdo s 3× nedostatečně brát!? 🙄

Zabij barana, dones ředitelce školy maso a kůži, pokloň se jí a polib jí nohy, aby ti umožnila opakovat ročník! Jako o nic moc nejde, ale pokud ti ten ročník neumožní opakovat, tak tě nikdy na žádnou další školu nevezmou, takže máš s jakýmkoli dalším vzděláním utrum, to za prvé, a za druhé, celý život se s tebou „potáhne“, že jsi byl takový lofas, že jsi propadl i na základní škole.

Neříkám, někde jim to bude Wurst. Máš kladný vztah k lopatě? No, jestli nemáš velmi kladný vztah k lopatě, tak si buduj! Si kup lopatu, domluv si doma, nebo na Rathausu, kde můžeš kopat díru, abys trénoval a trénoval. Protože pokud ti neumožní ředitelka opakovat ročník, tak je to jedna z mála profesí, kde tvý vysvědčení fakt chtít vidět nebudou! 😈 Budou chtít poznat tvůj vztah k lopatě.

Tak: blaho a bratrství, občane! 😈🤪

0 Nominace Nahlásit

Syd

Zeptej se na tom učilišti. Jestli se stydíš, ať tam zavolá či napíše rodič.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
da ny

Bez ukončeného základního vzdělání NE.
Na nějakou školu „rodinného typu“, určenou, pro „slabší jedince“, možná ano.

Nový příspěvek