Zavařuji takto ovoce již několik roků. Kdysi mně to poradila lékařka, která se zabývala přírodní stravou i medicínou a akupunkturou. . Tehdy jsem ještě neměla ani internet
Pamatuji se, že lékařka říkala, že sůl vytahuje z ovoce sladkost. Vyzkoušela jsem to, opakuji, sama. Komu se zdá kompot málo sladký, může si na misce trochu přisladit mletým cukrem.
Ćím sladší ovoce,. tím méně soli. Sůl rovněž konzervuje
Loni jsem dělala z tsřešní marmeládu, přidala jsem agar a trochu soli. Letos třešně shnily na stromě.
Že měla lékařka pravdu, jsem se až teď přesvědčila na netu.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |