Avatar uživatele
zjentek

V čem spočívají rozdíly mezi krystalovým a krupicovým cukrem od konkrétní společnosti?

Snažil jsem se na záhadu přijít a tedy jsem zkoumal tyto cukry (firma Tereos TTD a protože každý odběratel si dnes přeje svůj specifický obal, prozkoumal jsem jich celou řadu), ovšem rozdíly jsem nenašel žádné, zejména pak v hrubosti zrna ne. Jak krupicový, tak i krystalový, v různých obalech od téže firmy, mají stejné (rovné/totožné/shod­né) zrno. Ale tak možná jsou ty rozdíly v něčem úplně jiném, o čem zatím nemám ani tušení. Děkuju.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 160 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
elkon

V názvu. Každý používá co se mu hodí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Bývá rozdíl i v hrubosti jednotlivých krystalů.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

Nwm, cukr je pro mne spíše nepřítel, takže ho moc nepraktikuji. Obecně ale krupice JE jemnější (menší zrnka). Což má v konečném důsledku tu vlastnost, že se rychleji zcela rozpustí. jinak je to stejné. Možná tam ale něco bude, čeho jsem si nevšiml/je mimo mé senzorické schopnosti. Domnívám se tak proto, že cukr moučka má podle mně trochu JINOU chuť, než předchozí zmíněné. Alespoň se mi zdá. Venkoncem zkus udělat mrkvový salát s moučkou ANEBO s krystalem. 😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

Měl by být, ale za posledních 5 let jsem narazil snad jen jednou na krystal, který by byl opravdu výrazně hrubší než krupice ☹
A já ten hrubej opravdu chci.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Elkone, aha, používat/dělat si, co „se hodí“. Tak potom je ve společnosti vše v nejlepším pořádku.

Ale inspirovala mě tvá přirozená reakce k otázce k podnikání. Hned ji položím.

Nový příspěvek