Já ne. Tento typ voleb mě nezajímá. Zajímají mě pouze prezidentské volby a volby do českého parlamentu. Možná ještě jiný typ voleb, ale na ten si teď nevzpomenu.
Nebudu se vás ptát, koho jste volili? Volby v demokratickém státě jsou totiž tajné. Ptám se jen, jestli jste volili a jestli vás tato problematika zajímá.
Zajímavá 0 před 168 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zajímám se o volby, protože nemám ráda překvapení. Jistě že volím. Jinak zvolí jiní za mě, a potom si můžu stěžovat, kterého idiota tam dosadili… 80 % všech zákonů se valí z Bruselu, pouze 20 % zákonů je českých. Tyto volby jsou důležité, i když evropský parlament nesplňuje parametry parlamentu, protože nemá zákonodárnou iniciativu. Parlamentu předhazuje nápady Evropská komise, kterou nikdo nevolil, a je težké se jí zbavit.
3Kdo udělil odpovědi palec? led, da ny, cappuccino
před 168 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevolil jsem a nebudu.
Volby mě zajímají,mám za jejich organizaci ve škole zaplaceno😃
0 Nominace Nahlásit |
Kto nevolí, nevyužije svoje právo občana-voliča a tak nedá svoj
hlas, potom necháva iných, aby rozhodovali za neho/za ňu.
Občan s právom voliča svojou neúčasťou na voľbách sám seba
zbavuje možnosti povedať zvoleným zástupcom ľudu: „nesúhlasím s vami,
ja som vás nechcel“
0 Nominace Nahlásit |
A jak by se tohle mělo týkat například mě, Rokiáči? Co myslíš? Vždyť vlády jsou zde pro ty, kteří nevědí, co si na světě počít sami. A proto taky tito pořád někde stojí s nataženou dlaní! Pro ně jsou ty vlády, potažmo volby. Dej, pomož postarej, se… A co s tím já? CO S TÍM JÁ, JAKO, MOHU ČI SNAD MÁM DĚLAT? CO JÁ S TAKOVÝMI??? Jsem já snad charita? Živit šmejdy? Přece nic jim nedám, nepomůžu, nestarám se, ne? Přece myslím, ne? SÁM NEMÁM!!! Přece ať jdou k šípku, ne? Ať zhebnou, třeba, ne? Nebo ne, snad? Když SAMI O SEBE (!!!!!!!) se postarat nedokáží. „Okamuro, dej“! Už se taky probuď, kluku, veliký už na to seš 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
0 Nominace Nahlásit |
Dokud můžeme volit, tak toho využijme. Vidíme, jak se politici upřímně děsí referenda. Bohužel sem zavlekl Havel nepolitickou politiku, kde o občanech a jejich penězích a životech rozhodují nikým nezvolení anonymní byrokrati nebo lobbisti z neziskovek. Nebo globální organizace, které nikdo nevolil, ale mají moc, protože s nimi politici za našimi zády podepisují špinavé kšefty. Máme nad sebou dvě vlády: v Praze a v Bruselu. Kdo to má všechno platit? Navíc WHO, soukromá organizace Billa a Melindy Gates, strká nos do zdravotnictví, a Evropská komise s WHO chce podepsat smlouvu. Tím absolutně vyřadí z rozhodování vlády evropských zemí a jejich ministerstva zdravotnictví. Nikým nezvolení a samozvaní získávají stále větší moc nad lidmi, a ti se nestačí divit. Pokud totéž smluvně udělá Evropská komise s NATO, budeme se divit, které zahraničí nám bude velet do boje.
annas | 5913 | |
Drap | 4621 | |
led | 3002 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2240 | |
zjentek | 1650 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1313 |
Divadlo |
Etiketa |