Kupuju výhradně tekuté koření od Maggi a tam už extrakt z libečku je. Sice nejsou uvedené žádné konzervanty, ale klidně vydrží nejmíň rok i při pokojové teplotě. Skazit by se to nemělo, ale zbytečně bych takto neexperimentoval. To bych radši ten libeček použil zvlášť.
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, independent
před 2389 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych libeček raději posekala a zamrazila jako kostky ledu a pak přidávala do polévky.
Výborné je také libečkové pesto. Myslím si, že v maggi zřejmě zanikne jeho chuť. Libeček v něm je.
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, independent
před 2389 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1704 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 574 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |