Když jsem pekla v plynové troubě,tak klidně dvě a půl hodiny,mám ráda,když je to pořádně propečený,takže si s tím fakt vyhraju. Musí to být propečené tak,abych mohla chroupat kostičky.
0 Nominace Nahlásit |
mám úplně stejnou troubu – 2 hodiny přikryté a pak půl hodiny odekryté pro zlatou a křupavou kůrčičku. Polívám (případně i dolívám) tak co půl hodiny – ale většinou, jak si vzpomenu :)
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na velikosti kuřete, jestli je prázdné nebo uvnitř je
něco-nádivka apod., jestli je celé nebo půlené atd.
Ta hodinka by mohla stačit, ale před koncem potřít máslem, aby byla
kůrčička.
0 Nominace Nahlásit |
Já si kuře předem naporcuji a pekáč nepřikrývám.Za hoďku je hotový a křupavý.Nejraděj ho mám na kmíně.
0
před 5321 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |