Odpověděl/a – 4.leden 16:46
Těžko říci.
Může pomoci a podpořit…
nebude to způsob pro každého.
Pouze 1/3 světa z dospělých populace popíjí mléko…..
Já bých po kefíru i zvracela…..:-D
Vodní kefír
Vodní kefír, známý také jako „tibicos“, je lehčí a osvěžující
alternativa k mléčnému kefíru, která se vyrábí fermentací cukerného
roztoku s vodními kefírovými zrny.
Příprava:
Odpověděl/a – 4.leden 17:09
Těžko říci.
Může pomoci a podpořit…
nebude to způsob pro každého.
Pouze 1/3 světa z dospělých populace popíjí mléko…..
Já bých po kefíru i zvracela…..:-D
FERMETOVAÝ produkt,
salám, klobása má, má více prospěšných živin ,
látek, jak produkt z mléka. 😄
Vodní kefír
Vodní kefír, známý také jako „tibicos“, je lehčí a osvěžující
alternativa k mléčnému kefíru, která se vyrábí fermentací cukerného
roztoku s vodními kefírovými zrny.
Příprava: