23. června 2010 bude v Londýně v síni Christie's vystaven na prodej nedokončený obraz rakouského malíře Gustava Klimta s posmrtnou podobiznou Rii Munkové, dcery vídeňského průmyslníka židovského původu. Obraz byl namalován na žádost matky zemřelé Rii (sebevražda z nešťastné lásky). Matka zesnulé Rii se jmenovala: A)Aranka B)Sarah C)Rachel
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5270 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Luss zřejmě neví, že tato dívka klade stále nové a nové otázky do soutěže. Ani jednou nenapsala prosím a také nepoděkovala.
0 Nominace Nahlásit |
aha dekuju Vam annas za upozorneni, me prislo divne, ze tu napraska X otazek z ruznych temat pod sebe. :)
0 Nominace Nahlásit |
ja to totiz tolik nesleduji a neprocitam. kdyz vlezu na odpovedi, tak zbezne projdu posledni otazky a kdyz na nejakou znam odpoved, tak napisu. takove ty konflikty, prudice atd. vubec nemam cas sledovat. beru odpovedi spis jako takove odreagovani v praci, jako kdyz si v prubehu tech 9 hodin v kancelari jednou za cas prectete soukromou postu a pak zase sup k povinnostem, kterych mam vic, nez je mi mile… :) kazdopadne jeste jednou za upozorneni.
Luss, to jen moje přípomínka. Totiž ta dívčina sem už vložila mnoho
otázek. Já jsem jí zpočátku většinou odpovídala, ale v poslední době
už ne. Bere všechno jako samozřejmost. Také by si mohla něco vyhledat
sama.
Jak jsem uvedla, ještě ani jednou nanapsala prosím a rovněž nepoděkovala.
Začla jsem místo odpovědí jsem připisovat – Chybí prosím, děkuji.
Nic. Přidali se i ostatní.
Jde o nějakou soutěž. Neříkám, jednou za čas pomoct, ale
pravidelně?
Samozřejmě, že Vás nechci ovlivňat. Ale jsem Katce chtěla opět
připomenout, že zase zapomněla.
ne ne v poradku :) pravda je, ze kdyz uz nezna dekuji a prosim, jsou tu alespon ty palce. a jsou to otazky formou testu, takze je to asi takova zjednodusena cesta, jak vyhrat jakousi soutez. asi take uz nebudu reagovat.
I já se omlouvám za překlepy – začala, nenapsala, ovlivňovat,
chtěla jsem připomenout atd. Tedy tentokrát jsem to psaní pořádně
zvorala!
Mně vadí, že nevidím celý text před sebou, abych si ho mohla znova
přečíst a opravit.
annas | 5284 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2620 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1345 | |