Měřím:155 cm
Vážím: 64
Já vím, je to nadváha, ale není to tak hrozné, ne?
Upraveno: je mi dvanáct .
400 metrů na tlaku obehnu docela v poho a mám 3 kamarádky hubené a umím
nejlíp stojku a hvezdu
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Elk, briketka10 před 3302 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Věk! Dle mého se vás týká puberta (tuším, že váš kolem 14) – pak se jedná pouze o vývojové stádium. Především však nechápu, nač řešit váhu. Pakliže zvládáte standardní úkony bez větších potíží, pak jste zdravá. Pokud něco selhává, pak zdravá nejste. Prosté. A přijetí vrstevníků váha přeci-jen moc neovlivní. (Mnohé party „šikanistů“ vedou tlustí.) Dle vaší fotky zde však ani v tomto ohledu problém nezřím.
0 Nominace Nahlásit |
Tak pokud to vezmu podle BMI, pak:
BMI = 64 / 1,552 = 26,6, což už je hodnota lehké, zdůrazňuji lehké nadváhy. Není tedy potřeba podléhat nějaké panice, to určitě ne, ale chtělo by to omezit sladké, bílé pečivo, slazené limonády apod. a začít pravidelně se hýbat. Ne není potřeba běhat denně maraton. Stačí pravidelnost a pestrost pohybu – jogging, kolo, brusle, i když teď už spíš něco halového, tedy aerobik a všemožné ty zumby atd., plavání není špatná věc, můžeš zkusi třeba i squash, badminton, možností je. Hlavně prosím tě žádné drastické diety!!! Ty udělají víc škody, jak užitku, to mi věř.
0 Nominace Nahlásit |
ku*ňa to sou furt otázky,ženská má být krev a mlíko,za co chytnout,a jestli si nevěříš,tak si to poslechni,teď nedávno se to probíralo: https://www.youtube.com/watch?v=e3PUTkA85ZM
0 Nominace Nahlásit |
V pohodě, budeš krásná.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |