Já přes PC moc oblečení neobjednávám,ale vím že hodně doporučuji
nejleginy.com
Doplňuji:
Chyba: nejleginy.cz
Upravil/a: Hawajka
0
před 3603 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Veru, i já bych doporučila nejleginy.cz. Na to shopu nakupuju a vždy mi přišly kvalitní věci. Jinak, co se týče legín, já bych byla spíš pro nové, než nošené ;)
0
před 2905 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě raději nové, než nošené. Na netu to není ani tak drahé ;)
0
před 2905 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Holky, tak jsem se dívala na ty nej leginy a oni tam mají zateplené leginy na zimu. Má je některá? Jsou teplé?
0
před 2896 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahojky. Hele, objednávám legíny tady https://www.krasneleginy.cz a ano, existují a mám legíny i zimní. Jsou super. jsou to vyteplené legíny. Není v nich zima a krásně se hodí ke kozačkám.
0
před 2686 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji eshop CoolPohyb.cz. 1) protože mají slevu 100 Kč pro první nákup, 2) protože poradí opravdu skvěle s velikostí. Vede to pár – manželka testuje oblečení, a tak zná velikosti a materiály.
Leginy miluju a mám jich doma opravdu hodně :) Ale pořád a pořád hledám takové, které mi budou na pokožce maximálně příjemné a nebudu se v nich potit :) Měly byste na takové tip, prosím?
Ahoj, doporučuju ty od baridiwear. Ty jsou dokonalý! Skvělý materiál, velmi příjemný na kůži. Jsou z velmi tenkého a jemného materiálu. Super je v tom, že se v nich nepotím ani při změnách teplot. Za mě nejlepší legíny, co jsem kdy koupila.
Tak už je nějaký ten den nosím. Jsou naprosto skvělý :) Teď už trochu víc teplo, tak mi přijde, že na tohle počasí jsou až moc teplý :D