prosím tě, já bych to v tvém věku vůbec neřešil,jestli některá holka stejně stará je na tom momentálně lépe co se týče prsou,tak věř,že se to může brzo změnit v tvůj prospěch.Každá z vás dospívá časově trochu jinak,tak vydrž.
0 Nominace Nahlásit |
na prsa prý pomáha pivo,ale nevím kolik je ti let to právě taky záleží na věku.pokud je ti 11 nebo min žádné trauma mít nemusíš to ti narostou sami,říká se že v pubertě se právě holkam mění tělo i s prsy.musela bych vědět kolik ti je let.pokud je ti hami 13 let tak skutečně mít trauma nemusíš,já mám stejně starou dcerku a taky je ještě nemá tak vydrž a uvidíš že ti narostou
0
před 5415 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V tuhle chvili v tvém věku jedina rada-prsa ti narostou samy, momentalne tomu neni treba nijak pomáhat!
0
před 5415 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Počkat… To je jediné, co ve Tvém věku skutečně pomáhá. Jsou sice,
pravda, dívky, kterým začnou prsa růst o něco dříve a věřím, že
i Tebe k téhle touze dovedla skutečnost, že pár Tvých spolužaček už
má pod trikem nápadnější hrbolky ne Ty, ale skutečně není kam
spěchat.
Ono je možná někdy lepší, když začnou později.
0
před 5415 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
vzyt si nakou peknou knizku nebo jse zeptat maminky scim chce pomoc popripade vynes kos pak te takove otazky ani nenapadnou nebude totiz cas a vy byste nemeli odpovydat radit ale poucit ze deti maji zustat detma nazbytek budou myt casu dost az je to bude mrzet a spominat na jsve neznalosti
Zdroj: otec 3 devcat
0
před 5415 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nesouhlasím s tím co říká a radí Ti otec 3 děvčat.Mám vnučku,kterou to také velmi trápí,bude jí 13 let,nemá ještě žádný náznak.Nevím,kolik je Ti let,ale dívky ve třídě mohou být velmi kruté.Moje vnučka je jediná ve třídě,která je plochá a zakouší hodně posměchu od vyvinutých spolužaček.Dočkáte se obě,věř mi!Já do 15 let tam neměla nic,nyní řeším opačný problém.Jenže to vy zatím nepochopíte.Nejsi sama.Moje vnučka se jmenuje Lenka.Držíme Ti palce.Babička Mili.
0
před 5415 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |