Ahoj,moc bych si přála kočičku ale rodiče mi ji nechtějí koupit.Nevím proč protože je mi 12 let a kotě sem si přála už i na ježížka.poradte prosim nikca.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4182 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Bez otázky se odpovědi nenaděješ.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, aIice, Konan-Pain
před 4182 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nejdřív si o tom promluv s rodiči, a zkus je nějak přesvědčit že by jsi se o to dokázala starat. Pokud to neprojde, třeba společně vymyslíte nějakého jiného domácího mazlíčka :) potkánek či morče nejsou vůbec špatní, užiješ si spoustu srandy, není to drahé ani náročné, a ani chování takového mazlíčka není vůbec drahé, narozdíl od kočky která potřebuje hodně výživy, očkování, prohlídky atd :)
0 Nominace Nahlásit |
Bez rodičů to zkrátka nepůjde. A bacha, z každého seberoztomilejšího koťátka se během pár měsíců stane dospělá kočka. Jseš si jistá, že kočku zvládnete? Doporučuju jako Jechoutan zamyslet se nad nějakým menším zířátkem a samozřejmě dál o tom jednat s rodiči.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4182 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rodiče se nejspíš bojí, že se o ní nebudeš starat, nebo že tě omrzí. U některých lidí se to prostě stává, chtějí zvíře, aby měli kamaráda, s kterým si budou moct hrát, ale už si neuvědomují, co to obnáší. Nejdřív by sis měla promyslet, jestli vůbec zvládneš se o kočku postarat – pravidelně jí krmit, čistit jí záchodek (pokud ji chceš mít doma), chodit s ní k veterinář a ještě spoustu dalších věcí. Zkus jim dokázat, že na to opravdu máš, navrhni jim, že by sis mohla nejdříve pořídit méně náročnější zvířátko, aby viděli, že jsi schopná se o něj postarat.
0
před 4182 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
neboj se kočička ti příjde jemi taky 12let a vím co to obnáší tak se
mě klydně ptej
a když budeš brečet a prosit na kolenách uvidíš že je přemluvíš
Doplňuji:
na ty šašky co jsou tady nedej já mám kočky až je buseš míít dám ti
pár rad
Upravil/a: kočičky love
0
před 4181 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sice to není otázka, ale budiž.
Sedni si s rodiči ke stolu a pořádně si s nimi promluv. Řekněte si
všechny minusy i plusy, a potom to podtrhněte. Zkontroluj si, jestli by tě
vážně byvilo starat se o kočku, vše si nastuduj. Buď pozorná ve škole a
nos dobré známky. Třeba na vysvědčení by ti ho dát mohli
0
před 4181 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Např. jim řekni, že budeš všechno sama uklízet, luxovat, mýt nádobí atd. Nebo jim řekni, že jsi četla různé informace o kočkách, a že už víš, jak se o kotě správně starat. Řekni jim, že si budeš šetřit sama kapesné na očkování a např. kdyby kočka onemocněla. Možná, že ti to nakonec dovolí. Já teď budu mít psa, tak také študuji :)
0
před 4176 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek