Ahoj, viděla jsem kdysi film o asi upírce jménem Betina nebo tak nějak. Jedla mraženou krev z ledničky, to si pamatuji. Bylo to asi snad drama? Vím jen že se tam také prolínaly různé vzpomínky (možná že snad byla těhotná nebo co?) a pak to končilo tak, že měla dceru a krev už jí byla jedno nebo tak něco. Opravdu nevím a před google nic nedokážu najít. Budu moc ráda za odpověd děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? bolak před 4065 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Přemýšlel jsem, hledal jsem, nenašel jsem, neuspěl.
Jediný co mě napadá je filtr na ČSFD krz tagy a projet profily filmů, jestli si nevzpomeneš > http://www.csfd.cz/podrobne-vyhledavani/podle-rating_average/?type%5B0%5D=0&type%5B1%5D=1&type%5B2%5D=2&type%5B3%5D=3&genre%5Btype%5D=2&genre%5Binclude%5D%5B0%5D=&genre%5Bexclude%5D%5B0%5D=&origin%5Btype%5D=2&origin%5Binclude%5D%5B0%5D=&origin%5Bexclude%5D%5B0%5D=&year_from=&year_to=&rating_from=&rating_to=&actor=&director=&composer=&screenwriter=&author=&cinematographer=&tag=32%3Aup%25C3%25AD%25C5%2599i%2C&conditions%5B0%5D=with_comments&conditions%5B1%5D=with_trivia&my_rating=0&ok=Hledat&_form_=film Můžeš si tam vyfiltrovat i to DRAMA, pokud si tím seš jistá, navíc u každýho profilu filmu je i odkaz na IMDB a tam jsou uvedený i jména hlavních postav, tak ztamtaď to poznáš, jestli je tam to jméno hlavní postavy.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek