kdyz jsem vedla syny do skoly,tak jsem ho"cytla na prechodu"a schvalne turoval auto,ze nas prejede,minule nas videl,tak si sel odlozit bundu,aby na nas pockal a zacal do nas nacouvavat,mladsi syn 8. ho vidi a zmatkuje,muzu mu vysvetlovat,ze i kdyby tam byl 4×,tak mu nic nemuze udelat,ale zacina me vytacet tak,ze ja bych mozna prislapla plyn!!! Rikam si do 3 a pak CO S TIM?Kamoska mi rikala,ze v 5 hod. rano ji blokoval vyjezd od baraku jizdou vpred-zad a pak na ni sproste gestikuloval,proboha jsou ty lidi normalani??? M.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 5221 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
nejsou normální, třeba ho to přejde. Stačí místo abys byla
nasraná se na něj hezky usmát a říct „taky přeji krásný
den“.
Možná ho to vytočí ještě víc a nebo taky se sklidní. U bláznů
člověk nikdy neví.
0 Nominace Nahlásit |
To neni legrace. Pokud je to dlouhotrvající útočení, nebo pronásledování, už se to dá považovat za stalking (ten je trestný). Když ten člověk takto znepříjemňuje život i dalším lidem, zkusil bych se s nimi domluvit a s těmi ostatními bych dotyčnému napsal doporučený dopis, v němž bych ho vyzval, aby zanechal nevhodného chování, jinak že sepíšete se sousedy společnou stížnost, kterou buď předáte starostovi, nebo policii- podle toho, jestli bydlíte na vesnici, nebo ve městě.
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s miroslavstem – kde není reakce, není po čase ani akce. Proto také doporučuji úsměv. Pro jistotu jen mírný.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |