Mail.schr.na,,seznam.cz,,v prohlížeči,,Explorer,,je v 100% veľkosti,tá istá mail.schr.na,,Firefox,,sa sama znenšila,neviem,prečo.Ako ju dať do tej istej veľkosti,ako na,,Explorer,,.Myslím veľkosť celej mail.schránky nie do kapacity,ale veľkosť:písaného textu,štítkov,odoslané,prijaté,archiv atd.Proste celé sa mi to zmenšilo na všetkom sú menšie písmená,ikony i celý vzhľad.Nieje tu možnosť upraviť na %
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, jirkajirka před 4262 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
CTRL + kolečko na myši a tím pohybuj nahoru..
Doplňuji:
já si to upravuju takto podle
očí, jak je mám unavené :))
Upravil/a: briketka10
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, persy, Drap, jirkajirka
před 4262 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?persy Nahlásit |
Nástroje-možnosti internetu -obsah-výchozí písmo-velikost nastav 18 nebo jak velké chceš.
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, anonym, briketka10
před 4262 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Omlúvam sa,som,,Čechoslovák,,po rodičoch.Veškeré vzdelanie som absolvoval na Slovensku.I keď žijem v ČR trvalo od 83 roku,netrúfam si na českú gramatiku,hovorové slovo v pohode.Peter.
O to nejde, tohle přečtu, ale jsou děsné ty čárky. :D Za tečkou či čárkou se píše mezera, uvozovky se píšou prvně dole a pak nahoře, většina lidí je píše jen tak nahoře, když jsem to četla, tak jsem nevěděla, jestli tam máš čárku a ujela ti ruka nebo píšeš uvozovky :D :)
To máš pravdu,ale nakoniec to splnilo svoj účel.Ďakujem vám všetkým za pomoc,ľudia si majú pomáhať,je môj názor.Nebýva to na tomto webe bežné,ale prezradím,že na budúci týždeň mi bude,,56,,ovšem s,,klukovskou duší,,Prajem všetkým fajn život. Jeden Peter 🙂
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |