Dobrý den, dáte mi doporučení na dobrou anglicko-českou školku? Bydlíme v Praze a uvažujeme o školce, kde se učí angličtina.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? VaclavZeman před 638 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Bohuzel moc neznam. Pouze jednu zdejsi ze severu Prahy z okoli meho bydliste. Ale jestli je kvalitni, to nepovim. Ale mohu doporucit anglicko-ceske gymnazium Amazon. Pusobi tam par ucitelu, ktere osobne znam. A ackoliv plati u nas, narozdil od americkych a anglosaskych zemi, ze verejne skoly jsou x-krat lepsi nez privatni, tak toto privatni gymnazium je spicka v Praze, ne-li v cele Republice. Dekuju.
0
před 637 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě mrkněte na tuto soukromou školku https://www.trojskalabut.cz/ Dvě mé kamarádky tam mají děti v čistě anglické školce a jsou moc spokojené jak ony, tak i děti. Já tam chci dcerku zapsat od září, podle mě je jazyk v dnešní době hodně důležitý a proč s ním nezačít už ve školce.
0
před 636 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Holky, školka Trojská labuť se mi taky líbí :) Napíšete – není moc drahá?
0
před 634 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mrkněte na jejich stránky trojskalabut.cz, najdete tam ceník. Ceny se odvíjí podle toho, jestli dítko chodí na dopoledne nebo například na pár dní, ale když jsem si soukromé školky a jejich ceny procházela, ceny mají v pohodě. Zvlášť, když se tam učí angličtina.