Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je nějaký rozdíl mezi kuchyňským arganovým olejem a kosmetickým a.o.
Ten kosmeticky je totiž o dost dražší a jelikož ho chci na vlasy, tak si na nich nechci udělat zbytečnou paseku:D
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kropitko před 5080 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já bych se toho nebála, ten kosmetický bude zřejmě hodně
koncentrovaný.
Třeba se přidá někdo kdo má vlastní zkušenost
potravinový olivový také používám na ruce a nehty
0 Nominace Nahlásit |
rozdil je zasadni,na jidlo se olej vyrabi z prazenych orechu a kosmeticky je z neprazenych.Ten na jidlo je aromatictejsi,muze vyvolat na pokozce reakci v podobe podrazdeni,paleni to se s kosmetickym (pokud je original a neni michany)nemuze stat.Ja si ho koupila v centru Prahy v jednom salonu,jsou to primo dovozci a maji na to i papir ze Statniho Zdravotniho Ustavu,priplatit si,se rozhodne vyplati na oblicej i na vlasy je to super.
Zdroj: www.arganovyolej.com/demo
0
před 5051 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já ten olej v kuchyni nepoužívám. Arganový olej používám na vlasy. Je to super, vlasy jsou po něm senzační. Lesklé a pevné. Kupuju ho na woldoshop.
Určitě v tom musí být rozdíl, jinak by se prodával a vyráběl jen jeden typ arganového oleje 🙂 . Já ho také používám na vlasy a objednávám si ho z https://www.nakupujeko.cz/tipy-a-rady/prirodni-oleje-pro-zdravi-i-krasu/ . Arganový olej je také super na obličej, takže si ho nanáším zároveň na vlas i na obličej a mám tak péči hotovou při jednom 😁 .
Já mám zkušenosti s obouma. Jedlý olej je z pražených ořechů a používám ho do salátů a na maso nebo ryby. Kosmetický používám skoro na všechno od vlasů, celé tělo, na obličej, dávám si ho do vany a mažu tím i naše půlroční miminko. Používala jsem ho i v těhotenství. Je perfektní ale musíte si dát pozor na kvalitu. Hodně firem ho dnes míchá protože je docela drahej, míchají ho třeba s meruňkovým olejem a podobně. Odebírám ho do slečny která to dováží z Maroka a je 100% čistej. Má i další výrobky z arganu. Má internetový obchod www.arganovy-olej.cz Doporučuju slečna je moc milá a má i testery.
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |