iva85

Armex Energy plyn a Vaše zkušenosti

Zdravím všechny. Chystáme se změnit dodavatele plynu a zaujala nás společnost Armex Energy http://porovnani-plynu.cz/armex-energy a tak bych se chtěla zeptat, jaké máte s tímto dodavatelem zkušenosti právě Vy?

Zajímavá 0 před 4312 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Piroh

Měl jsem v plánu přejít na spot, který mi pěkně znepříjemnilo to nový nařízení, že k tomu musím vlastnit chytrý hodiny, který bych si ještě musel zaplatit z vlastního a to hrotit nebudu. No bavil jsem se o tom s týpkem od Armexu, tak mi k tomu řekl svý a navrhnul mi jejich postupně klesající ceník, kdy se mi cena sice nebude měnit hnedka podle trhu, ale co nový rok, tak budu mít lepší a nižší cenu, což ve výsledku asi taky není špatný řešení. Měl jsem svojí představu, ale tohle klidně vyzkouším.

0 Nominace Nahlásit

Krystofsik88

Ten poplatek za ty nový hodiny je docela raketa, co jsem si zjišťoval, takže ani mně se to nevyplatí, dokud s tou výměnou nepřijdou vyloženě sami. Postupně klesající ceník má solidní ceny, sice bych ho klidně bral jen na dva roky, ale podepsal jsem s Armexem na ty tři a budu rád, když nebudu muset zbytečně připlácet nic navíc, jak jsem to měl předtím.

0 Nominace Nahlásit

LiborO

Květen už jsem teď nestihl, ale od června bych měl změnit jednak dodavatele a pak taky i tarif, nově na ten měsíční. Dost jsem o tom na internetu četl a květen teďka nejlíp vychází u Armex energy, takže s mým předpokladem doufám, že to bude pokračovat tak od června začnu u nich.

0 Nominace Nahlásit

lukas1

Zdravím Vás, Ivo,
Armex Energy je solidní levný dodavatel. Zákazníky nezískává pomocí „zvoničů“ a podobných „bouchačů smluv“, ale vysvětlením, jak se věci v energetice mají.
Jsem jejich obchodním zástupcem, pokud budete potřebovat s přechodem pomoci, můžete se na mě obrátit.
Ať už k Armexu přejdete jakkoli, rozhodně doporučuji.

0 Nominace Nahlásit

Jiří62

Šest měsíců jsem se těšil, že přejdeme ke společnosti Armex. Smlouvy podepsány výpověď podána, žádný problém při kontrolách smluv. Vše bylo v režii společnosti Armex, odcházíme od Bohemia Energy. Nyní se mělo přecházet a začít platit a ouha, ve schránce dopis, že současný dodavatel nesouhlasí s přechodem. Vůbec netuším, co to má znamenat. Pokud odborníci od Armexu vše zajišťovali, měli naše smlouvy, proč nyní nelze přejít? Podle mě diletantismus. Nyní ani nevím, kde mám smlouvy platné a kde ne. Z mé strany nespokojenost. Mají naše telefonní čísla a pošlou nedoporučený dopis, bez čísla jednacího, že smlouvy neplatí. Zvažuji podání trestního oznámení na neznámého pachatele. Myslím, že se zde porušují práva.

0 Nominace Nahlásit

Vosák

Podle mě jsou seriozní koukni třeba sem http://kalkulac­kaenergie.com/ar­mex-energy-recenze-diskuze-zkusenosti/

0 Nominace Nahlásit

mašek

jestli jste přešla tak utečte, firma je neshopná dělat jaké koliv změny, naopak je to jedna z firem, co vás nepustí.
I po prodeji bytu nebyli shopni zaslat 6 měsíců vyúčtování a když přišlo, tak bylo špatně, rozdíl byl 2000kč, díky těm 6 měsícům, kdy jsem za novou majitelku platil distribuci.
Odpověď armexu byla, že si to mám s novu majitelkou vyřídit sám.
Kolega měl hodně podobné zkušenosti. Za mě je to velmi nekorektní společnost.

0 Nominace Nahlásit

Petrovskalui

Porovnala jsem si kolik bych mohla ušetřit na dodávce plynu od Armex energy a když mi jejich kalkulačka napsala, že bych ročně ušetřila kolem 5000 tisíc korun tak jsem neváhala a šla do toho a vůbec toho nelituji, nemusela jsem ani řešit přestup, vše vyřídí.

0 Nominace Nahlásit

Broukk

Já jsem si u nich na webu spočítala úsporu, pak jsem navštívila jejich pobočku, kde to opravdu vycházelo mnohem lépe a už rok a půl od nich spokojeně odebírám plyn a elektřinu.

0 Nominace Nahlásit

Bradka.madro

Moje zkušenost je taková, že když jsem potřebovala levnějšího dodavatele plynu a elektřiny, tak jsem ho našla právě od Armex Energy a navíc přechod k nim přes online formulář na stránkách je velice jednoduchý. Dále jsem díky tomu, že máme doma malou dcerku dostala slevu na energie.

0 Nominace Nahlásit

Chlankovva

Dostala jsem slevu na rodinu s dětmi, a díky tomu se mi Armex energy opravdu vyplatí.

0 Nominace Nahlásit

Slaskyova

Já jsem třeba s tímto dodavatel velice spokojena, hlavně kvůli tomu, že je to smlouva bez závazku, a tak to mám ráda je to fér.

0 Nominace Nahlásit

Bbouvka

Mě ohromila smlouva bez závazků a také sleva pro důchodce, takže jsem k nim přešla také.

0 Nominace Nahlásit

LaSu

Dobrý den, mám problém s Armex Energy. Mám fixovanou cenu plynu a platím zálohu 3000,– spotřebuji 1700 m3 ročně. Tudíž mi dosud vraceli ročně 15.000,–. A nyní chtějí zvýšit zálohy na 4.200,– z důvodu zvýšení cen energií. Co to má znamenat? Mám fixlou cenu na 2 roky a chtějí mi zvyšovat zálohy. A odpověď zvýšení ceny energií nás nutí… atd. Na zákaznické lince ta samá písnička. Po e-mailu týden-14 dní odpovědi z robotu. Zase ta samá písnička! Vyúčtování za rok 2020–2021 zatím nedorazilo. Zato mi dorazil e-mail ať okamžitě pošlu 1200,– jinak mě odpojí od plynu! No co to je za jednání! Platím o 15.000,– ročně víc než bych měl a chtějí další 14.400,– ročně navíc? Jak jen to bude možné, peláším od nich pryč!!

Zdroj: Vlastní zkušenost

0 Nominace Nahlásit

Petrse

Neoprávněně ruší smlouvy s fixovanou cenou. Spoléhají na to, že se lidi nebudou soudit. Uvažujeme o žalobě za podvod. Evidentně ERÚ o těchto podvodech ví, ale podnět k policii nedává. Správně by již dávno měla ERÚ odebrat licenci.

0 Nominace Nahlásit

DamianLL

Od firmy jsem dostal nabídku s novými cenami na další sezónu kvůli končící staré smlouvě a rád jsem je přijal, protože už jednak vím, jak firma funguje a pak ceny nebyly vůbec špatné, tak jsem do toho s nimi znovu šel.

0 Nominace Nahlásit

Sivicca

Jako u jednoho z mála jsme u Armexu našli smlouvu na dobu neurčitou s dobrou cenou, tak jsme toho využili a podepsali s nimi smlouvu k odběru. O přesun se postarali i včetně toho, že nám zajistili výpověď u původního dodavatele.

0 Nominace Nahlásit

RadekH.

K FVE jsme si hledali nového dodavatele, protože náš původní v tom nevycházel moc dobře a taky jsme potřebovali řešit nově i přetoky, takže jsme se přeorientovali a u Armex Energy se nám podařilo najít atraktivní službu s jejich Ebaterií, která nám přebytečnou energii ukládá, takže absence vlastní baterie tu v podstatě byla i vyřešena.

0 Nominace Nahlásit

Jaraskop

V pár posledních dnech jsem si dělal na internetu porovnání v různých tarifech a co jsem dostal jejich nabídku, tak to není vůbec špatný, takže než abych se přesouval jinam zas, tak jsem to dal znovu s nimi. Výsledek faktury je pro mě rozhodující.

0 Nominace Nahlásit

Olko

Pro mě je cena důležitá, topíme plynem i vaříme, takže vždycky hledám, abych v tom nenechal ranec. Nabídka od Armexu mi na další rok přišla slušná, tak jsem to podepsal, nezdraží se mi to je pro mě ono.

0 Nominace Nahlásit

Baltazar

Mě několikrát volali a když jsem to konečně měl čas vzít a řešit to s nimi, tak přišli s tím, že si můžu nechat upravit ceny na lepší. Domluvil jsem s nimi prodloužení o další rok, šlo to i na dýl, ale zatím takhle a pak uvidím podle situace. Aspoň zimu mám za slušné peníze a ne za draho.

0 Nominace Nahlásit

JanHory

Podařilo se mi u Armexu zařídit si od nového roku přestup na spotovou cenu. Co to sleduju, tak to na trhu klesá, tak s tím vývojem alespoň půjde za energie v tuhle chvíli něco ušetřit i přesto, že se distribuce zvedla.

0 Nominace Nahlásit

HoZiem

Výběr dodavatele je pro mě vždycky hlavně otázkou peněz, aby mi změna za něco stála a přinesla úsporu ve výdajích. Armex má v nabídce nyní za fajn peníze fixy na dva roky a ceny na trhu už se mají zas začít zvedat, tak není nad čím přemýšlet, protože si nechci zas zopakovat cenu někde na hranici stropu jako loni.

0 Nominace Nahlásit

OmnyLee

Já jsem tu se změnou dodavatele neměl problém. Hlavně dneska už to jde všechno online, tak je to poměrně i rychlá záležitost.

0 Nominace Nahlásit

danos

Mně se dřív líbil systém aukcí, ale pak to nějak celkově skončilo a tak si dodavatele vybírám sám a za pomoci různých těch internetových porovnávačů to není vůbec zlé. K Armex energy jsem se dostal přes ten nový od ERÚ a zatím dobrý.

0 Nominace Nahlásit

Amonex

Vím, že v minulosti něco takového probíhalo, ale nikdy jsem neměl odvahu se toho zúčastnit, aby někdo vybíral firmu za mne. Raději jsem se tím vždycky vyblbnul po večer sám. Čímž jsem kvůli výhodnější ceně nechal smlouvy sjednat u Armex Energy, kde tomu přidali i službu kominíka zdarma. To se mi líbilo, protože ho sehnat u nás bylo vždycky plánovat to hodně dopředu. Tady je to v jednom jakoby balíčku a za dobré peníze.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Bob2

Když jsem se díval u nich na webu na té kalkulačce, kolik bych mohl ušetřit, tak jsem se rozhodnul, že si energire převedu a dobře jsem udělal opravdu šetřím.

před 2225 dny Odpovědět Nahlásit
George5

Já jsem se s Armex en. rovnou spojil, protože jsem o nich viděl reklamu s cenou, tak jsem si říkal, že si to aspoň nechám spočítat, abych si udělal jasno. Ale sleva byla dost zajímavá, takže i když jsem s nimi podepsal smlouvu docela s předstihem, tak vím, že až dojde na výročí tý starý, tak se mi přesun zařídí a já už se o nic starat nemusím. Což je super, že jsou takovýhle možnosti.

Dominno

Armex má několik výhod, nejen ta cena, ale i ta smlouva bez závazků, neustálá podpora atd.

před 2069 dny Odpovědět Nahlásit
Valta

Zkoušel jste už taky někdo tu kalkulačku od Erú? Mně se přes ní snadno podařilo právě změnit dodavatele k Armexu, mají tam výčet podle kterýho si jde dobře vybrat od koho brát a za jakou cenu. Takže jsem to vzal podle toho jejich porovnání a sympatií k podmínkám a bylo.

Hábek

Mám je sice krátce, ale také si těchto výhod cením, doufám jen, že ty dobré ceny u toho měsíčního tarifu ještě nějakou dobu alespoň přes podzim vydrží. Co bude v zimě, se zatím necháme překvapit.

Koletka

Mě se strašně líbí, že mají smlouvu bez závazků, takže proto jsem k nim přešla a navíc poskytují slevu pro rodinu, když máte děti.

před 2162 dny Odpovědět Nahlásit
Dominno

já k nim přešel hlavně kvůli té neuvěřitelně nízké ceně, cením si i pomoci při změně dodavatele

před 2069 dny Odpovědět Nahlásit
Anetkaprcka

Nemáte někdo zkušenosti s armex energy jako se zaměstnavatelem?

před 1984 dny Odpovědět Nahlásit
Ivagotovka

Dělám u nich obchoďáka a jsem opravdu spokojená, lepší práci jsem za 20 let neměla, konečně chodím domů s čistou hlavou, a každý měsíc mám peníze vždy přesně na účtě.

před 1981 dny Odpovědět Nahlásit
Anetkaprcka

A nevíte náhodou, jestli ještě berou?

před 1980 dny Odpovědět Nahlásit
Ivagotovka

Ano berou, zrovna hledají nové zaměstnance, podívejte se na jejich stránky http://nabor.ar­mexenergy.cz/

před 1976 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek