denně i několik hodiny, je to nepříjemné, těžko se nadechuji jako by hluboce a mám pocit, že jsem se nenadechla a je to pocit jakoby dušení. Jiné zdrav. problemy nepociťuji. Je mi 25let, mám sedavé zaměstnání. Čím to muže být, máte někdo zkušenost?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4835 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Určitě za odborníkem.Dala by jste na radu někoho z Odpovědí,jistě
dobře míněnou? To snad radši babku kořenářku.
Čím dřív.........
0 Nominace Nahlásit |
přesto, co si hodně lidí myslí, astmatici nemají problém se nadechnout, ale vydechnout! vy s těmito obtížemi utíkejte co nejdřív k doktorovi – 3 měsíce už je dost dlouho na to, aby vás to jen tak přešlo – může to být vyšším tlakem, nebo taky chudokrevností nebo něčím úplně jiným, ale to zjistí doktor…
0 Nominace Nahlásit |
možná podvědomý strach z něčeho… opakuje se to v určitých podmínkách?
0
před 4835 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak to máte astma, pokud se Vám to zase stane, tak si uvařte čaj, a co nejteplejší ho vypijte, tak aby se Vám propařil krk, já jsem to tak dělala pokaždé, a můžete si pak odkašlat, uleví se Vám, ale jít k lékaři, tomu se bohužel nevyhnete.. Na to Vám pomůžou jen léky, ten čaj jsem si dávala hlavně v noci když mě vzbudil záchvat.. Také záleží na tom jestli kouříte.. Já jsem kouřila 10 let, teď už 5 let nekouřím a astma mi zmizelo po dvou týdnech od poslední cigarety..
0
před 4835 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zajděte k lékaři a budete vidět co Vám je a zároveň budete klidnější nic zavažného to být nemusí.
0
před 4835 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, mám zkušenost. V lepším případě máte astma, v horším případě může jít o otok plic nebo srdeční nedostatečnost. Mečekejte na nic a okamžitě k lékaři!
0
před 4833 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |