Dobrý den chci se zepat jestli máte někdo zkušenost s přímačkami na tento obor.Docela mě zaskočilo že hned po základce musím na přímačkách vymodelovat zub.Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4395 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
(já si je tedy z domu přivezl, jen ty a pracoval jen s nimi… pak, když si pak dozor na moment odskočil, děvčata ale bez okolků tasila z kabelek elektrikářské kleštičky a já zíral, jak ten můj drát…)
Doplňuji:
A i když jsem neměl nedovolené kleště, talentovky jsem udělal… ;)
Upravil/a: Pájo
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Katrous Nahlásit |
Na to jsou přípravné kurzy, které může pořádat přímo vybraná škola, nebo si žák může najít soukromého učitele. Pochop, oni tam nemůžou přijmout člověka bez toho, aby věděli, jestli má talent na tak titěrnou práci. U přijímaček se nemodeluje přímo zub, ale nějaká tělesa, jako jsou jehlany, kvádry, etc., a samozřejmě jich je tam více a bývají i poskládané na sobě. Dělá se to myslím ze sádry. ;)
0 Nominace Nahlásit |
Ano, je to tak. Na tuto školu se dělají talentové zkoušky, při kterých uchazeči modelují zub, kreslí zadané tvary do sítě a modelují z drátu vlastním nářadím. Zkouší se tak prostorová představivost, manuální zručnost, schopnost udělat výrobek podle předlohy a výkresu.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek