Chodíte do práce rádi?Je vám vaše práce zároven vaším koníčkem?Nebo pracujete pouze kvůli penězům?A co děláte?Já jsem vyučená mechaničkou elektronických zařízení a vždycky jsem pracovala v továrnách,které vyrábějí elektroniku.Na páse,na lince..Práce mě nikdy moc nebavila,ale když je dobrý kolektiv,nebo jsem pracovala s dobrou kamarádkou,tak jsem se do práce někdy i těšila.Ale vždycky jsem toužila pracovat se zvířaty,nejraději se psy,nebo prodávat knížky.No v dnešní době jsem ráda,že jsem vůbec zaměstnaná.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? terry, dudu, hanny 2, fablen, anonym před 4616 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vzhledem k tomu,že kolektivy nesnáším tak jako všechny hromadné činnosti pod cizím velením,jsem vděčná rodičům,že mi nadělili trochu jakéhosi talentu,kterým se už za dob předchozího režimu snažím uživit.A k tomu jiné aktivity,které jsou někdy výrazně prodělečné a jiné,které ty méně úspěšné musí dotovat.Byla a jsem na volné noze,někdy jsem měla zaměstnavatele,ale bylo to velmi volné a občas mateřská.Většinou se jedná o tvůrčí činnost,z práce u pásu nebo z pravidelné pracovní doby na píchačky bych se zbláznila. :D
0 Nominace Nahlásit |
Možná jsem výjimka, ale každá práce, kterou jsem dělala mne bavila, protože jsem se mohla naučit něco nového a pak to zas jinde použít. Dokonce i když jsem si za trest uložila dělat pomocnou sílu v hospodě jsem se řadu věcí naučila. Teď mne zas baví užívat si důchodu, ale učím se dál…:-)
0 Nominace Nahlásit |
S chutí jsem chodila do práce a práci jsem měla skutečně ráda. Teď jsem ovšem ještě spokojenější. Profese důchodkyně se mi líbí víc, protože nic nemusím a za své „aktivity“ se chodím zpovídat akorát berňáku.
0 Nominace Nahlásit |
Pracoval jsem jen půl roku v jedné neziskovce za minimální mzdu (8 hrubého, čistého cca 6 500 kč).
Psal jsem weby v redakčním systému
Pak mi skončil pracovní poměr, byl jsem na pracáku, pak mi „rupli nervy“ skončil jsem v Psychiatrické léčebně Dobřany a od té doby mám invalidní důchod III stupně (už 4 roky)
Chtěl bych nějakou technickou profesi ve strojírenském nebo elektrotechnickém průmylsu ,co bych mohl dělat z domova, protože nevydržím v kolektivu.
0 Nominace Nahlásit |
Jj, má práce mě baví a vždycky bavila.
A myslím, že jak se doba mění, je třeba měnit i přístup k práci a
výdělečné činnosti celkově.
Takže můj názor je ten, že je dobré nenechávat celý příjem pouze na
jednou příjmu. Prostě mít ještě něco v záloze, pro sichr.
Takže můžeš dělat tu práci, co máš a zkusit dělat jeětě něco se
zvířaty, co tě víc baví.
Časem uvidíš, kde se ti bude víc dařit a víc líbit.
Já mám 2 zdroje příjmu, baví mě oba a ještě mám v plánu další 2,
co by mě také bavilo :).
Tak si myslím, že když se něco nepovede, ještě něco zůstane, abych měla
z čeho spokojeně žít.
0 Nominace Nahlásit |
Ano,moje práce mě baví!V podstatě jsem celý den „jako s někým na kafe“.Při mé práci se zákazníky všechno probereme,od dětí až po politiku.Vždyť málokteré ženě by se nelíbilo pracovat s lidským zdravím a krásou!
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |