to by mě taky zajímalo…nedokážu si představit, na čem dokonale pomlít usušené papričky…jinak já je nakládám posekané do oleje a ten pak používám…
0 Nominace Nahlásit |
to asi těžko půjde- feferonky mají slabou dužinu a když uschnou tak se dají rozemnout ale beraní rohy teda jsem nikdy nezkoušela sušit,ale jsou výborné naložené -ale to jistě víš…
0 Nominace Nahlásit |
já bych je asi nařízla, aby nechytly plíseň a v průvanu usušila, vyschnou a zkřehnou, dá se to dobře udělat v hmoždíři
0 Nominace Nahlásit |
Navléknout celé na silnější nit a nechat usušit.Na rozemletí používám starý drtič na kávu.Výborné jsou naložené,je z nich také vynikající čalamáda.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek