Jirko, tohle Rokio je pako a navíc, je od tebe dost daleko. Není žádný důvod se jej bát. Podle toho, jak se zde předvádí a jak se bojí chodit i po chodníku, by stačilo vedle něj jen kýchnout a bude mít plné kalhoty.
3Kdo udělil odpovědi palec? jirka F, da ny, cappuccino
před 9 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jirko, Rokio dela frajera tady u klavesnice! Ale jakmile vyjde ven, je to
ustraseny typek, ktery se boji upne vseho ziveho!! Neumi chodit po chodniku,
neumi prechazet pres silnici, schovava se, zira na lidi, otravuje atd.
Nemas zadny duvod, se ho bat.
A kdyz ti Filipovy prispevky vadi, tak je proste ignoruj! Nemusis je cist!
Mas deprese z toho neustaleho koukani do obrazovky! Nechodis ven, nemluvis
s lidma! Ale sam sis takovy zivot zvolil!
Venku je krasna priroda, zvirata. Kup si elektrickou kolobezku a delej si
vylety! Kolobezku myslim proto, ze asi spatne chodit. Ale muzes jezdit i na
kole nebo chodit pesky!
Zmen trochu svuj zivot a prejdou i tve obavy!
Nemas se vubec ceho bat!! Tohle neni realny svet! Lidi sem napisi leccos, ale
realita vypada uplne jinak!! Chod ven!!
Upravil/a: cappuccino
0 Nominace Nahlásit |
Ne nebojím? Jak se můžeš duševně postiženého bát , a ještě na dálku? Jsou to jen takové silácké řeči.
0 Nominace Nahlásit |
NE,
NEBOJÍM SE, není důvod…
Vůbec nechápu, proč se Ty „bojíš“,
pravděpodobně, se s nimi, nikdy nepotkáš
(a sotva bys je poznal…).
Zbytečně si vytváříš sám „strašáky“ 😉
Pokud jsi na tom psychicky, tak „špatně“,
zvaž, jestli je pro Tebe návštěva tohoto webu, vůbwc vhodná… nebo
výrazně omezit (1 – 2× v měsíci apod.).
0 Nominace Nahlásit |
Neboj se, Jiří. Nic ti neudělám.
Mám poruchu autistického spektra a schizo-afektivní poruchu. Při této poruše se člověk může dopustit vraždy v afektu. Ohroženo se pouze tedy jeho nejbližší okolí. Ty bydlíš úplně někde jinde. Šance, že bydlíš ve stejném městě v Česku jako já je asi 1:1.000, možná ještě méně.
Jsem paranoidní schizofrenik. U nich je typické, že si vše vztahují k sobě. V praxi by takové inviduum bylo nebezpečím pro lidi kolem sebe a než by dorazil někam jinam, tak by ho sejmula zásahová jednotka.
Šance, že tě zavraždím, je téměř nulová.
0
před 9 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Takíto duševní násilnici si svojským spôsobom zvyšujú svoj duševný pocit menejcennosti.
jirko, strach musíte mať hlavne sám zo svojho strachu. Pokiaľ si nepripustíte tento svoj strach, ale na druhej strane zase nebudete neprimerane „odvážny“ a nebudete prezrádzať viac o sebe, rovnako ako to nevykrikujete ani na ulici, nemusíte sa báť. Vašim strachom si ich púšťate na telo, do vášho vedomia.
Upravil/a: led
0
před 8 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dany: rokyjo🤪 by poznal, skrze akci „důchodci a rokyjo🤪 se starostkou“ – tam bylo i foto! 😈😂
Na světě je nás už skoro 8,000,000,000, osm milliard, dokážeš si to představit? Průměrný obsah zápalek je 43, teda tradičně, dnes jsou i s 38 (výmrd, jsou to kuřácký zápalky, měly by stačit s reservou na dvě krabičky), tak počítejme, ať se to dobře počítá, 40 zápalek na krabičku. To je 200,000,000 krabiček zápalek, dva sta millionů! I kdybys koupil jedny za Kč 0.70 (v balení po 10 v marketu), stály by tě ty zápalky Kč 140,000,000.00. A o zábavu bys měl do funusu vystaráno, kdybys škrtl zápalkou i 100× denně, vydržela by ti ta zásoba na 219 a kousek roku.
Jenom pro představu, co to je 8 milliard.
Teď si to představ, vlak zápalek, jo, a ty jsi jedna zápalka támhle někde v rohu cimry (200,000,000 krabiček se zápalkami má objem 5.25 m3, při objemu jedné krabičky zápalek 0.00000002625 m3, ale to je čistý objem a nenapresuješ je do stropu): zajímalo by tě, co si ta zápalka myslí? Nebo že se ji nelíbí na dně krabičky?
Chápeš to, dokážeš to tím slepičím mozkem pochopit?
Mlč – silentium aureum est!
@Filip84,
Ne skoro, ale přes. Hranice osmi miliard byla překročena už před lety. Teď
je to asi 8,2 miliard. To jen tak pro přesnost.
Myslim, ze prave tebe ma Rokio ze vsech uzivatelu nejradsi! Asi proto, ze ti
nejvic rozumi.
Nemusis se ho bat, nic ti neudela! Ani nevi, kdo jsi a kde bydlis!!
Cappuccino: Ven chodím zejména do přírody, nedávno jsem byl na plese.Takže mezi lidi chodím.
Dobře, tančil jsem valčík nebo ploužák.Na rychlé tance jsem si netroufl.Byl jsem tam až do konce.Takže i různé kroucení.
Zabije, nebo se o to pokusí. Není otázkou jestli, je otázkou kdy – palice mu šmatlá čím dál víc! 😈🤷♀️
annas | 5913 | |
Drap | 4704 | |
led | 3036 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2246 | |
zjentek | 1707 | |
aliendrone | 1458 | |
ivzez | 1445 | |
elkon | 1437 | |
quentos | 1429 |
Divadlo |
Etiketa |