17-letou dceru po špatném nárazu už dva měsíce bolí koleno,po měsíci byla na chirurgii,kde jí doktor řekl,že tam asi může jít a co s tím dělat?nic není.Už je to tři neděle a stále ji bolí,bolest se zhoršuje,už jí i budí ze spaní?Může někdo poradit,o co může jít a co s tím máme dělat?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4792 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jít tam znova nebo někam jinam.
Moje známá měla zlomenou kost v noze a poslali ji s tím domů že to má jen naražené, potom tam šla znova a to teprv zjistili že měla zlomenou nějakou kost, takže si myslím že se doktorům nedá jen tak věřit- možná tam má něco nalomeného nebo rozdrceného takže by s tím tam měla jít znova.
0 Nominace Nahlásit |
Loni v zimě jsem na jednom dětském večírku skákal v pytli (padesátiletý debil se chtěl předvádět) a tak jsem sebou přitom jebnul, že mě bolely kolena půl roku, než to přešlo.
No ale na dálku těžko radit, tak leda zkusit i jiného doktora.
0
před 4792 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mám podobnou zkušenost, koneno mě bolí asi 2 roky (po sportovním úrazu) byla jsem u své lékařky, čekala jsem že mě pošle třeba na rentgen, a poslala mě do lékary pro fastumgel,… lékaři jsou prostě na Ho..o, tak si tak šmatlám každý den se stejnou bolestí, a nic nenadělám..
0
před 4792 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud to je naražené, vyzkoušel bych nějakou mast. Jestli je problém v kloubu, nedám dopustit na Proenzi. Užívá ho většina rodiny. Drahší, ale kvaltní a učinný produkt.
Zdroj: www.proenzi.cz
0
před 4792 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |