Chci mít rovnátka protože mám křivé špičáky a doktor ( Zubař ) mi
chce vytrhnou stoličky 2 mám si je nechat vytrhnout. Bojím se že to bbude
bolet.
Děkuji za odpověď
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 4699 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nebolí. Dostaneš injekci, kterou ti opíchá celý ten bolavý zub – toto je trochu nepříjemné, ale vydržet se to dá. Samotná extrakce se projeví jen jako křupnutí a ty nic neucítíš. Aspoň takto to funguje u nás. Ta injekce vydrží několik hodin tak necítíš žádnou bolest. Postupně dáseň přijde k sobě, ale to už je " brnkačka " . Schválně napiš potom jak jsi dopadla. A ještě poznámečku: Na tu injekci máš nárok a pokud by na ni doktor " zapoměl " tak mu ji připomeň. Budeme ti držet palečky.
2Kdo udělil odpovědi palec? hanulka11, pokazdejinak
před 4699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Trhání zubů bolí. Je to prostě trhání.
Ale když ti dá injekci, tak to nebude tak hrozný. Bude to bolet až po
odeznění injekce a méně.
0 Nominace Nahlásit |
Mě trhal dokonce 4 zuby najednou a dal mi injekci takže to nebolelo. Ani potom mě to vůbec prostě nebolelo. Tak nevim, asi jak koho a jak kterej zub:)
0 Nominace Nahlásit |
bolí, a hlavně stoličky. Ale neboj, zubař ti dá umrtvující injekci a nebude to tak hrozné. Říkej si, že to za rovný a pěkný chrup stojí :)
0 Nominace Nahlásit |
Bolí, ale kdo chce parádu nosit musí něco zkusit jak se říká …nemysli si budou tě bolet i zuby od rovnátek ,protože rovnátka ti budou ty zuby srovnávat sice nenásilně ale pomalu …radím ti vydrž to a pak budeš mít krásné zuby
0 Nominace Nahlásit |
hodně to bolí, kdyz nemas injekci, ale kdyz ji mas tak je to v pohode. Ale ja osobne bych si je trhat nedala, ani kdybych mela krive špičáky. :(
0 Nominace Nahlásit |
Bolí to šíleně a když se ulomí kořen, tak následná operace také. Je lepší mít křivé špičáky, než zuby jak noty na buben. Mezery budeš mít nadosmrti a když z nějakého důvodu příjdeš o některý ze čtyř zubů u mezer, budeš muset mít můstek, což znamená poškození dalších dvou sousedních zubů. Lékař ale bude nejspíš opačného názoru. Všichni chceme mít zajištěnou práci.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, já nemám ráda trhání zubů, takže většinou si nechám píchnout injekci ale jednou mi trhala bez injekce a nebylo to tak hrozný, stačí když v tu chvíli budeš myslet na něco jiného třeba na to co máš naplánované s kamarádkou nebo tak…
0
před 4699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě bych se šla poradit i s jiným zubařem, aby sis ověřila, že je to opravdu nutné. Každý doktor má jiný náhled i přístup i ochotu udělat to co nejlépe. To bych si fakt 3× ověřila, protože je to velký zásah do úst. Jinak kdyby nebyla jiná možnost,ať Ti před injekcí potře dáseň napuštěnou vatičkou (oni vědí) a pak ani ten vpich vůbec nebolí.Mne nebolelo nic, ani trhání ani potom, ani jsem o tom nevěděla. Ale ověřit nejdříve, jak jsem napsala.
0
před 4699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem byla trhat 4 dvojky asi v 8 letech… Dali mi injekci chvíli jsem počkala až začne působit vzali kleštičky a já jsem uslyšela takové prasknutí a myslela jsem si je mi ten zub teprve chytají do těch kleštiček ale najednou mi paní zubařka řekla : Teď si vypláchni pusu… A zub už byl dávno venku… Za týden jdu trhat 2 čtverky a za další dva týdny další 2 a dva týdny na to už mi budou lepit rovnátka… Určitě je lepší Si nechat vytrhnout zub než si potom celý život říkat proč máš tak škaredé zuby!! A nakonec nosit rovnátka v 50!:/ Arčitě si ten zub nech vytrhnout!! ;)
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 945 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |