Říkám si, jestli to není třeba kodekama? Nevíte někdo jestli to může být tím? Kdyby to bylo jimi, kde a jaké mám stáhnout?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5360 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já mám dnes problém s bs-player v tom, že při přehrávání filmu dvd mi hraje anglicky. Některá kapitola je česky a některá je anglicky. už jsem to vzdal.
A jestli je to formát wmv, tak mi to kolikrát taky nejde, jen zvuk.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5360 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
BS player je dost populární, ale já osobně doporučuji PS player. Ještě se mi nestalo, že by mi něco nepřehrál.
Zdroj: infant.blog.cz
0
před 5360 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Asi to bude tím BS Playerem. BS Player je sice nadprůměrně oblíbený, ale já jsem jeho kvality a přednosti neobjevil. K velkému nepochopení ostatních používám Windows Media Player (verze 10!!), a společně s nainstalovanými kodeky K-Lite je to velice účinný přehrávač, a to jak Audio, tak i Video souborů.
Na DVD-Video filmy používám zase přehrávač Power DVD (Verze 7.3 Ultra mi v dosud vystačí, i když není nejnovější).
0
před 5359 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdysi jsem také používal BS-player,ale už delší dobu používám WMP11 a multimediální přehrávač VLC,ještě se mi nestalo,že bych něco nepřehrál.Samozřejmně mám instalovaný K-lite Codec Pack.
0
před 5359 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ohromnou sadu kodeků najdeš zde: http://bit.ly/90be2c . Po instalaci musíš restartovat! Pokud by tě omrzela kodeková dysfunkčnost BS Playeru, zkus VLCPlayer. Ten je nejlepší, který můžeš zdarma sehnat. Sám ho používám cca 3 roky a nikdy se mi nestalo, že by něco nepřehrál! Ke stažení zde: http://bit.ly/atotsm
0
před 5359 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |