Ne
Ne, to dělají za mne jen idioti. Zas tak finančně negramotný nejsem 😁
3Kdo udělil odpovědi palec? Savier, cappuccino, jirka F
před 33 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiná odpověď
Ne, já peníze rozdávám. Než kupovat nesmysly, tak dám svým blízkým peníze. A mohou si koupit sami, co je napadne.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Mam se snad uvrhnout do nestesti jen kvuli tomu, abych nekomu plnila jeho prani? Ani nahodou!
Upravil/a: cappuccino
0 Nominace Nahlásit |
Ne
To dá rozum, že když strejda nemůže chodit, že nemůže dělat jelena.
Proč bych si půjčoval peníze na vánoční dárky, když neslavím vánoce?
Vánoce opravdu nesnáším! Opravdu, tuze velmi! Oslava narozenin domněnky, která beztak nikdy neexistovala, se transformovala v davovou hysterii konsumu. 🤪🤢
Nesnáším kolektivní akce! Už z principu, protože na světě musí být všecko v harmonii, aby fungoval, někdo slavit nesmí. Já se rád nezúčastním! 😅
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Zatím na tom až takhle zle nejsem, navíc nekupuju žádné předražené věci
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Ne, peníze na vánoční dárky mám. Půjčovat si na ně je projev značné finanční negramotnosti.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Ne. Půjčoval jsem si na potřebnější věci (byt a vybavení) a díky tomu mám teď tak velkou rezervu, abych dárky mohl kupovat bez dalších půjček.
0
před 30 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ještě se zeptej, jestli si budou členové půjčovat peníze na Den zářící hvězdy. Nebo, třeba, na svátek sovětské vzduchoplavby a stavění stalinských vzducholodí. 🤪🤦♀️
@Jirka F: V dnesni dobe maji deti (a rodinni prislusnici) opravdu vsechno a
je hodne obtizne, se strefit do spravneho darku. Proto je nejlepsim resenim
darovat penize nebo volucher, at si vyberou svuj darek samy. Alespon tohle je
muj nazor.
S bonbonierou bys me vubec nepotesil, ta by hned putovala dal!!
Nejlepší je něco vyrobit vlastníma rukama, je to zdarma a nejvíce to potěší, apoň teda moji peněženku… Synátor chtěl minulé Vánoce nový mobil, a tak jsem mu ho vyřezal ze dřeva. Ten čuměl 😂😂