Většina programů (pokud jejich vývoj neustal/nezanikly) má jednak dávno verze pro W10, druhak dost jich půjde na desítkách i ve verzi pro W7, neboj nic.
Jediný problém by mohl nastat pokud bys přešlel z 32b edice na 64bitovou. :)
0 Nominace Nahlásit |
Je řada starších programů, které v desítkách nejedou. Je to kus od kusu, ale může se to stát.
0
před 1383 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Většinou ano. Co určitě nefunguje, jsou miniaplikace, které se umísťovaly na plochu.
0
před 1382 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kepler, malinko mimo hlavní otázku: můžeš trošku naznačit, jakým způsobem se nepovedl přechod na Ubuntu?
Kepler: Co máš za problém? Dával jsem ubuntu na vysloužilej notebook z práce. Původně tam mělo jít něco jiného, ale to selhalo. Nejdřív jsem měl s ubuntu potíže a chtěl jsem ho vyhodit (potřeboval jsem pro ženu MS teams a podobné obskurnosti). Ale pak si to nějak sedlo a je to fajn, bootuje cca 10s (z toho 8 je nabídka z BIOSu a bootloaderu) Jen se mi až tak úplně nelíbí to prostředí.
Kepler>>> DOST velkou, 32bit OS není schopen adresovat více, než cca 3,6GB RAM. Tudíž pokud bys měl např. i pouhé 4GB RAM, tak z nich ti bude 400MB úplně nanic. (Je to v praxi ještě trochu složitější na vysvětlování, projeď si v případě zájmu net.)
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |