Když se Čecha zeptáš co je pro něj nejdůležitější tak odpoví ,,rodina'' . Ale proč se teda tolik rozvádí? Češí jsou myslím v Evropě nejvíce rozvádějící země. Ve třídě nemáme snad ani jednoho žáka kterého rodiče jsou pořád spolu. Co si o tomto myslíte?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? dudu, johana 56, anonym, marci1 před 3918 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Rodinná politika vlády způsobila, že je lépe žít na psí knížku. Jedná se o finance, o něco větší příjem díky dávkám a příspěvkům než v manželství.
0 Nominace Nahlásit |
Třicet zásad pro spokojené manželství podle psychologů:
Zdroj: Novinky.cz
0 Nominace Nahlásit |
Je myslím, že spolu žijící rodiče, kteří se nemilují, hádají se,
mnohdy i mlátí, tak to je pro dítě to nejhorší. V takovém případě je
rozvod jediným řešením. Ne každý má takové štěstí, aby si ideálního
partnera našel napoprvé.
Procento rozvodů je vysoké, ale je to i finančními poměry. To co my
považujeme za luxusní výplatu považují Němci za almužnu.
0 Nominace Nahlásit |
Lidé se rozvádí hlavně kvůli tomu, že se snaží toho druhého dirigovat, „mít navrch“, nedokáží být empatičtí. Málo spolu komunikují, touží stále po nových autech, počítačích, mobilech, luxusním oblečení a samozřejmě tím méně se věnují dětem. V partnerství si nejsou věrní a stále touží po změně. Mám pocit, že sice tvrdí, že je pro nejdůležitější rodina, ale prakticky tomu tak opravdu není. Děti žijí převážně s jedním rodičem, chybí jim ten druhý. V dospělosti pak opakují chyby rodičů, nedokáží žít v rodině a také se rozvádějí, popř. zůstávají žít samy. Málo se v současnosti vyzdvihuje role rodiny v životě člověka.
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě dnešní manželské páry neumí řešit problémy a hned to řeší rozvodem…a mnohdy se nejedná ani o tak závažné problémy…manželé by se měli tolerovat dělat kompromisy…ale to je jen můj názor…:)
0 Nominace Nahlásit |
dudu
pekny popis meho partnerstvi, a jinak bych to ani za nic nechtela…a doufam, ze
to mas taky tak…
Letos oslavíme 41. výročí našeho svazku a to i přes to, že moje drahá tříčtvrtina před našimi ratolestmi občas není ke mně loajální a dost často zlehčuje některá moje rozhodnutí či provedené kroky. Pokusy o nápravu se míjejí účinkem a tak ji mám rád i při její nedokonalosti. Je jasné, že náš letitý vztah nebyl jen procházkou růžovým sadem, ovšem bouřky. jak známo čistí vzduch.
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |