Doplňuji:
Ještě jsem chtěla dodat, že tu je ještě Miroslavův humor. Někdy trochu
více černý. Jak sám psal 🙂.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Miroslavst, aramah, anonym před 5182 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
nepochybně. Viděl jsem několik českých filmů a četl nespočet českých knih, u nichž jsem se nasmál, ale musel jsem zkonstatovat, že nebyly přeloženy právě proto, že cizinci by z toho neměli nic.
Jak kdysi řekl tuším Himmler – Češi jsou smějící se bestie. Čemu
se neustálé chlámeme, i když nám jde o kejhák, nechápal.
Doplňuji:
… ehm, pardon, byl to Goebbels. Někdy se výrok nesprávně připisuje
Heydrichovi
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/helena-trestikova.php?itemid=1751
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Zase bych to neviděl tak černě. Oskarové komedie s čistokrevným českým humorem Ostře sledované vlaky, Kolja, Vesničko má středisková (nominace) mluví sami za sebe i za hranicemi. A Jára Cimrman je také slavný po celém světě.
Anglický humor je pro mne stravitelný (Monty Python, Benny Hill, Jistě pane ministře, Mr. Bean,), ale trapné crazy komedie z USA (PPP, Žhavé výstřely, Připoutejte se, prosím!, apod..) opravdu nemusím.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, 9 řemesel, GM
před 5182 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
to stoprocentně,byla jsem v Řecku,říkala tam vtip a řekové na mě tak zírali že jsem se smala jen já
3Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, annas, Miroslavst
před 5182 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano ,na 100%. Mám zkušenosti ze SC ; mimo Slováků nás nejvíce brali v Rusku.Tam nám kolikrát kontrovali stejně.Na jihu jsme občas byli spíš trapní.Ale je to i naopak , takže to tak berme.
0 Nominace Nahlásit |
U nás bohužel jak kdo.
Minulý týden bylo na titulní straně blesku: Chtěla mít dítě a zasadil
jí 19 ran nožem.
Já na to říkám: „No, chtěla opíchat ne?“. Jeden v práci nepochopil a
ostatní se smáli. Je to černý humor nebo ne?
0 Nominace Nahlásit |
Pan Svěrák a jeho humor je prostě fenomenální! Myslím, že nikdo na nás nemá. Český humor je jako české Vánoce, prostě jiný, ale někdo na to nepřijde celý život.
0
před 5181 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dvě kamarádky, v nejlepších letech, ne a ne najít toho pravého, a tak pročítají inzeráty, když v tom jedna oznámí té druhé: „Hele, tady, mám auto ze zahraničí, vilu a 15ti leté úspory!“ Ta druhá tu první přemluví na rande a domluví si schůzku s neznámým. Další den se potkají a ta druhá hoří nedočkavostí: „Tak co,povídej“. „Auto ze zahraničí má – Trabanta, vilu – spíš malou chajdu a ty jeho 15ti leté úspory mi ještě teď tečou po noze!“
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |