Je to jednoduché,zamyslete se nad minulým stoletím a s toho
vyvozujte.Minulé století bylo hlavně,vaření nad ohněm a nalézání
nových surovin a technologií.Od brambor a všelijakého koření.Ale hlavně
:Z mála surovin,se musela udělat chutná jídla,muselo být vše
uvařené,Třetí tisíciletí je především o konzervantech,nevařených
jídlech jídlech, mražených,nebo různě ukládaných jídel do vakua.To
hlavní bude rychlá příprava,v mikrovlnkách.Budeme chtít mít čas pro
sebe a ne se motat kolem kuchyně,v USA to již je,firmy mají několik stovek
zmražených jídel,na talíři s příborem,po použití se zrecikluje.Upně
odpadnou hotová jídla,vše bude založeno na jednoduché a rychlé
stravě,budou se zmenšovat porce,pro čaastější konzumaci,hlavní složkou
nebude chuť potravin,ale chuť pochutin a dochucovadel.
Nyní se smějeme receptu:Že do selete vložíme husu, do husy kuře, do
kuřete,holoubě.A pečeme několik dní.To ale jedlo jen asu 3% lidí
ostatní,jen výrobky ze semen /obilí,luštěniny./A mnohdy jediné maso
před pár stoletími,byla kočka a pes.A to v Evropě.Nevěříte.V roce
1922,bylo oficialně zakázáno v českých restauracích dávat na
jídelníček psa a drobné hlodavce.
0
před 5391 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |