Nechceme.
Ještě než jsem si přečetl další odpovědi, napadlo mě přesně
totéž – odstrašující příklad Slovenska. Vždyť tam se i uvažovalo
o návratu ke korunám, jak na tom byli bídně.
10Kdo udělil odpovědi palec? pusinka50, ahold, Děda Louda, Sůwa, Pájo, zzzzz, Lorrien, Elis Pokorná, marci1, anonym
před 3984 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co by jsi na tom mela chapat ? Na otazku chcete eura ti odpovim ze mam eura
jsem mimo CR …Ceska republika neni na euro pripravena a nemyslim si ze by to
byl krok spravnym smerem jen at zustane stara dobra ceska koruna !!!
podivej se na slovaky jak dopadli …:(
0 Nominace Nahlásit |
Co je na euru k pochopení nechápu. Kdyby mě někdo jen tak dal eura, tak je beru hned a rád. Pokud se ptáš na přijetí eura českou republikou, tak jsem proti.
0 Nominace Nahlásit |
Ne, nechci. Eura chápu, žila jsem v zahraničí a s cizí měnou nemám problém, nechci je ale u nás. Myslím si, že to euro unii za pár let položí. EU je celkově jeden hodně špatně vedený blázinec. Mělo se to nechat tak, jako bylo uhlí a ocel, jen to rozšířit na strategické věci a více státu, ale aby nám někdo diktoval, že máme přejmenovat pomazánkové máslo a jiné kraviny, tak to je absolutně nepřiměřený zásah.
Doplňuji:
Zřejmě se ptá, zda by jsme pochopili to přepočítávání, Slováci pořád
myslí v korunách.
Upravil/a: zzzzz
0 Nominace Nahlásit |
Nechci přechod na €.
Pokud by k přechodu přece jenom došlo,
začneme místo v Kč, počítat v €.
Nevidím na tom nic k nepochopení
(přepočet nebude potřebný).
0 Nominace Nahlásit |
Pro přijetí Eura bych byl v každém případě. Výhodnost koruny pro naši zemi je podle mě jen taková nacionální iluze.
0 Nominace Nahlásit |
quentos a badisko: No právěže Slovensko dopadlo dost dobře, vzhledem k tomu, že nás letos porpvé v historii své existence předehnali v kupní síle 🙂
psychotic ..zaclenil jsi do te kupni sily normalni lidi …? protoze to co je na papire se normalnich lidi moc netyka …:D
no neviem, za posledných 10 rokov v sr stúplo hdp o 45%, v čr o 9%.
bodový rozdiel v tabuľkách eu je medzi čr a sr rozdiel je 4 body (%) v prospech čr – otázka stojí do kedy, súdiac podľa trendov za posledných 10 rokov.