Z prázdné místnosti bez přívodu vody, chci udělat provozovnu hladového okýnka. V nabídkce bude pouze ohřívané občerstvení jako párky, vařená kukuřice a káva. K tomu jako doplněk cigarety atd. Potřebuji k tomu nějaké zvláštní opatření, či povolení?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? terry, dudu před 4723 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Má zkušenost z podobného případu říká,že je nejlepší se svým záměrem dojít na příslušnou /okresní/ hygienickou stanici a tam zjistit jejich podmínky,které jsou rozhodující.Ona existuje sice jedna vyhláška,ale tu si každý okres vykládá po své.Co je dovoleno v Praze a okolí,to přivádí v některých okresech hygienu do nepříčetnosti.Já také udělal tu chybu,že jsem se nešel poradit.Jeden den jsem bufet v dobré víře správnosti dodržení vyhlášky otevřel a druhý den mi to uražená hygiena na malichernostech zavřela.Takže papíry s nápadem a jít se poklonit
0 Nominace Nahlásit |
Nějaké „základní“ záchytné body si přečtěte v článku na serveru podnikatel.cz http://www.podnikatel.cz/clanky/stanek-s-obcerstvenim-druhy-zivnosti-hygiena/
0 Nominace Nahlásit |
bez vody to určitě nepůjde (co se týče potravin, nepovolí to
hygiena).
na trafiku by ty prostory mohli stačit.
0 Nominace Nahlásit |
Voda je v tomhle stěžejní. A pak nakoupit hygienické potřeby a tak trochu doufat. Ono co si budeme povídat. Je to náročné, ten gastro byznys. Hladové okno sice zní vždycky jako fajn nápad, ale na tu byrokracii a administrativu kolem toho si hospody běžně najímají člověka zvenčí. Takže buď chcete vařit, nebo budete hrotit papíry.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |