Nedá se doporučit nejlepší. Každá z pojiš%toven má proti druhé vždy něco lepšího a něco zase horšího. Taky nevíe, co chceš nechat pojistit. Chce to nechat si udělat více nabídek a pečlivě porovnat smlouvy. Na co vše se pojistka vztahuje, na ce se naopak nevztahuje, kolik budu platit , jak velké je pojistné plnění, zda můžu vypovědět a za jakých podmínek a všechny další náležitosti. Potom si teprve po zralé úvaze vybrat
0 Nominace Nahlásit |
Tak jak píše Drap,
já osobně mám svého poradce. Ale trvalo mi, než jsem našel důvěru,
protože jsem naletěl podvodníkovi. Teď jsem rád, že mi ve všem udělal
pořádek a ušetřil mi nejen peníze ale i starosti, vždy se mě ptal proč
to chci a tím chci získat. Víc se ptal než cokoli nabízel, pak mi poslal
několik modelů, pak jsme se sešly a vše prodiskutovali a až pak se něco
sepisovalo, nyní vím Co a Proč mám a co vše mi to řeší a nebo neřeší.
Doporučuji ve svém okolí se známých poptat ať doporučí s kým jsou
spokojeni. Pokud se najde opravdový finanční poradce (a ne zlatokop) tak
dokáže velmi dobře poradit.
Ten můj má své stránky tak je možné se jej i na ledacos anonymně zeptat
: www.smsporadce.ic.cz
0 Nominace Nahlásit |
Jelikož už čekáme rodinu, tak jsem začal také uvažovat nad životním pojištěním. Který pojišťovna ho nabízí za dobrou cenu?
Také jsem to řešila v době, kdy jsem čekala miminko. Člověk už potom přemýšlí jinak a chce své blízké zabezpečit. Já jsem životní pojištění našla výhodně přes online srovnávač pojištění. Celé jsem ho tak i online uzavřela a vlastně jsem ani nemusela nikam jít kvůli tomu.
Opravdu se to tolik vyplatilo? Uzavřela jste to přes počítač? Jakým způsobem jste podepisovala smlouvu o pojištění?
Vyplatilo. Ostatně to si i sama můžete ověřit. Podívejte se na srovnávač pojištění Klik .cz, kde se na nabídky pojišťoven můžete podívat. Podepisovat smlouvu právě nemusíte, stačí pojištění zaplatit online přes bankovní převod.
Zdravím, zkuste když tak vybrat některou z těchto pojišťoven – https://www.tipli.cz/obchody/pojistovny – na nákup pojištění pak můžete získat i cashback. Já si pojištění sjednával u ČSOB a nemám jedinou výhradu – u nich mimochodem vracejí až 10 %!
Dobrý den.
Zkušenosti s pojišťovnami mám jelikož se pojišťovnictvím již létá
živím.
Záleží na tom co přesně si pod pojmem pojistit představujete, je potřeba
udělat přesný návrh k vaším požadavkům.Člověku bez závazků a bez
dětí bude vyhovovat něco jiného než osobě která má již na co
přihlížet. Na trhu je spousta pojistek a připojištění u kterých je
potřeba se zaobírat jak cenou tak kvalitou. Nemalou rolí hraje i to na
jakého finančního poradce narazíte.I dva kolegové ze stejné pojišťovny
mohou udělat dvě různé pojistky.Záleží na profesionalitě daneho
poradce.
Pro více informací mě kontaktujte na mailové adrese rony85@atlas.cz