Nemusíte ani nic kupovat, prostě se nechat inspirovat.
Chodíte rádi po nákupních centerch nebo jste raději když už jste venku a
máte to z krku?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? BEAES, anonym před 5112 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
to tedy nechodím – jen když musím. To, co popisujete, nic nekoupit a
jen „nechat se inspirovat“, tomu říkají anglofonní nakupující
„window shopping“ a to tedy už neprovozuju vůbec.
Naproti tomu sestra se na výlety autem do nákupního centra, když byla malá,
těšila jak na svátek. Nechápu.
0 Nominace Nahlásit |
Čas od času zajedu do velkého nákupního centra pro něco určitého a pak si rád prohlédnu všechno možné (hlavně nové technologie-novinky v různých oborech elektro, zařízení domácnosti, foto, různé nářadí atd. " abych, neumřel blbý ". 🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, GM
před 5112 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, docela ráda se po takovém nákupáku projdu, nejlépe s kámoškou a hlavně bez chlapů, nejen se dívám, ale občas si pořídím i něco pěkného na sebe. Zrovna min. týden jsem byla už na Vánočním nákupu v Olympii, ani jsem ji celou neprošla, strávila jsem tam 4hodiny. Bezva odreagování od rodiny.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5112 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nemám ráda davy lidí ani v nákupních centrech,tak jen proletím nakoupím a rychle ven
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, GM
před 5112 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemám rád srocování davu a opuštěných vozíků od kolemjdoucích mezi regály.Raději vyhledávám menší obchody.A zpravidla to co jsem potřeboval nekoupím.A papírky pravidelně zapomínám doma))
0 Nominace Nahlásit |
Inspirovat se nechávám, tím co mají zadarmo. Když už mám vše v teplákách co jsem potřeboval, jsem rád že to mám z krku.
http://www.stream.cz/video/530210-zlodeji-chyceni-pri-cinu-v-praze
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5112 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jen to ne.Mám trauma když tam musím občas na větší nákup.Protože bydlím na vesnici a tady je vše s „vysokohorskou“ přirážkou tak tam jednou týdně musím,ale nakoupit a ven.Možná je to i tím,že jsem v jednou super-hyper měla rok brigádu na kase.
0
před 5110 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek